Blogverjaardag : Give Away

Hallo,

Vandaag is het de blogverjaardag van Koekje Haakje Maak Je. Vijf jaar geleden schreef ik mijn eerste bericht. Waar ik toen dacht dat ik vooral zou bloggen over koekjes versieren en haken is het nu geëvolueerd naar vnl. een naaiblog en inspiratiebron dat af en toe over gezonde voeding gaat.

5-jaar

Ik vier deze verjaardag graag met jou. Daarom geef ik een heel leuk pakketje weg. Als je wint kom ik het jou persoonlijk afgeven en we maken er samen een leuke ontmoetingsdag van. Een dag met tijd voor jezelf, dus.

Wat moet je doen :
– Volg Koekje Haakje Maak Je op Bloglovin en/of Instagram
– Laat een reactie achter bij dit blogbericht en/of Instagram, laat weten wat je graag met mij zou doen.
– Doe je beiden (blog en Instagram) dan maak je 2x kans (jouw naam gaat 2x in de pot)

Wat kan je winnen ?
– Een stoffenpakket van Lotte Martens. Er zit één van de nieuwste stofjes van Lotte in en een D.I.Y.pakket.
– Ontmoetingsdag met mij !

lotte-1

lotte-3

De Give-away loopt tot 23 december 2016. Op 24 december 2016 maak ik de winnaar bekend.

Veel succes !

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

41 gedachtes over “Blogverjaardag : Give Away

 1. Proficiat! Ik volg je op beide manieren en vind het vooral leuk om tijd met jou te winnen, we zouden er dan zeker een naaidate van kunnen maken want ik ben er zeker van dat jij mij enorm zou inspireren. Veel succes nog!

  Like

 2. Wauw, proficiat ! En wat een mooie give away ! Als ik zou winnen…. tja… we hebben al regelmatig samen genaaid. Dus dat hoeft niet echt (niet dat dat niet leuk is, integendeel). Maar wat me wel heel leuk lijkt is samen een stoffenwinkeldagje te beleven. Ik wil met jou wil eens naar de modecoupon inSint Niklaas , de Stoffenstraat en zeker Madeline ! Deal ?

  Like

 3. The greatest gift you can give someone is your time. Because when you give time, you are giving a portion of your life that you will never get back.
  Dus een super give-away! We naaien al regelmatig samen in ons wekelijks hobbyavondje maar zo met 2 is toch net iets anders. Een stoffenpakket winnen is natuurlijk ook nooit slecht 😜
  Proficiat met je blogverjaardag!
  Groetjes Charlotte

  Like

 4. Proficiat met je jarige blog! Tijd om samen te naaien dat zie ik wel zitten. Hier ligt nog altijd het patroon voor de Louisa voor dames in de verpakking. Wie weet durf ik het samen met jou aan om er aan te beginnen 😁 en een stofje winnen is natuurlijk altijd fijn!

  Like

 5. Proficiat !! 5 jaar al…
  Heb je nog zo’n pakketje Lotte Martens over? Daar wil ik wel kans op maken…
  En ik denk dat ik dan kies voor nog eens een naaidagje, maar dan eentje waar jij ook tijd hebt om te naaien 😉

  Like

 6. Super! Gefeliciteerd! Ik heb je vanmiddag ontmoet op de warmste creamarkt in Gompel ( ik stond naast jou bij het standje van Femma naaikaffee Mol. wil best een dagje gezellig samen naaien met jou!

  Like

 7. Proficiat met je blogverjaardag! Wat een supermooie prijzen ook…
  Ik zou graag eens met iemand samen naaien, krijg ik dan ook wat hulp? Pretty please? *bambioogjes*

  Like

 8. Supergekke 5e blogverjaardag. Ik piep af en toe naar jou blog want je vindt er superleuke dingen op en toen heb ik ontdekt dat ik je eigenlijk ook al heeeeel lang geleden heb gezien. Ik wist toen al dat je creatief was en zulk een blog is je op het lijf geschreven. Wat we samen kunnen doen, het maakt mij eigenlijk niet uit. Samen naaien, een bakstenenstoffenwinkel bezoeken,een tasje koffie of thee drinken….

  Like

 9. Proficiat met je 5 jaar!
  Moest ik winnen, stel ik voor dat we ineens samen iets maken uit het stofpakketje.
  En als ik niet win, mag je me op de reservelijst noteren voor je volgende naaifeestje ;).

  Like

 10. Gefeliciteerd met je blogverjaardag. Lijkt me leuk je eens in het echt te ontmoeten. Hutsepruts vertelt soms wel eens over jou en het naaiclubje op woensdag. Samen iets naaien en ondertussen ervaring uitwisselen lijkt me super leuk!

  Like

 11. Gefeliciteerd met je 5e blogverjaardag. In vijf jaar gebeurt en verandert er veel. Dat heb jij met jouw blog en creaties ontdekt en met ons gedeeld. Ik ben nu al benieuwd hoe jouw blog er over 5 jaar uit ziet.
  Wat een gave giveaway. Ik gun hem graag aan een van de anderen die al reageerden.

  Fijne dag samen met de winnaar, Margaret

  Like

 12. Superdikke proficiat! Het is niet eenvoudig om een blog 5 jaar lang gaande te houden, superprestatie! Hopelijk nog vele jaartjes erbij :-). Ik volg je alvast op Bloglovin (aan IG doe ik niet mee, voorlopig nog steeds niet)!

  Like

 13. Hoera voor die 5 jaartjes, op naar het dubbele! Mijn agenda is zo’n puzzel dat naaien er dikwijls overschiet. Gelukkig heb je dan van die madammen die naaitijd plannen! Nog eens bedankt voor de leuke Meetthesewer! En ja hoor, ik wil nog wel wat extra naaitijd inplannen, liefst met jou dan!

  Like

 14. Wow joh, 5 jaar! Een hele hand! Op naar een dubbele high five! Ik volg je graag! Merciekes voor de inspiratie, de bemoedigende woorden en de positieve vibe! Een theetje met jou, geïnspireerd op die theeworkshop van overlaatst, lijkt me wel iets ;o) Zoen, Loes

  Like

 15. Ohhh, 5 jaar is al heel wat!! Proficiat!

  Ook al naaien we al regelmatig samen, lijkt het me toch leuk om eens een hele dag samen te naaien, misschien in combinatie met een bezoekje aan een stoffenwinkel?

  Like

 16. waaauw zeg, al 5 jaar!! dikke proficiat!! ik denk dat ik jouw blog nu een dik jaar volg (of zou dat ook al langer zijn??) en zag hier al veel leuks passeren! bedankt voor de inspiratie! en wat een leuke give-away! Ik zou heel graag eens met jou gewoon iets gaan drinken en intussen wat tateren over het naaien en het leven 🙂 moest ik winnen, zou ik wrsch ook niet veel tijd meer hebben voor wat anders, gezien ik kort na nieuwjaar alweer richting Amerika vertrek 🙂 Maar het is altijd leuk om nieuwe gelijkgestemden te leren kennen in ’t echt!

  Like

 17. Proficiat! De tijd gaat nogal vooruit.
  Ik volg je al een hele tijd via bloglovin’ en nu dus ook via instagram 🙂
  Ik waag graag mijn kans voor de give-away.
  Vermits ik je alleen maar ken via de blog denk ik dat het wel leuk zou zijn om een soort van teaparty-achtig te gaan doen om elkaar echt te leren kennen.

  Like

 18. Wat een verwennerij seg! Proficiat met je blogverjaardag. Echt wel knap om zo al 5 jaar inspiratie te blijven vinden. Ik vind je blog heel tof om te volgen… Moest ik een date met jou winnen… wel… dan wil ik wel wat extra kneepjes van het naaivak leren van jou!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s