Susanne Cardigan Blogtour

Hallo,

Op de vooravond van de Krokusvakantie werd ik uitgenodigd om het nieuwste patroon van Marte van CompagnieM te komen testen bij haar thuis.
De stof werd thuis al geknipt en op één avond zat de cardigan al in mekaar.

Het is dus een patroon wat jou instant naai-geluk geeft want het is zo klaar en je hebt snel wat nieuws om aan te trekken.
Ook deze keer is het een patroon dat iedereen flatteert, je kan het zowel op een jurk, rok als broek dragen. Het heeft verschillende afwerkingsmogelijkheden : met rolzoom, met gedubbeld voorpand, met biais-afwerking, een omkeerbare versie. Ook een kinderversie is verkrijgbaar. Kort of lang.

Ik heb er lang over gedaan om te beslissen welke stof ik zou gebruiken. Er kwamen vele stofjes uit mijn voorraadkast  in aanmerking. Toch werd ik weer door wat nieuws verleid toen ik in de stoffenwinkel in Valkenswaard kwam, het Stoffeparadijs. Dit stofje was een meevaller want was aan de helft van de prijs.

Ik werkte met een fijn breisel en koos daarom voor de rolzoom als afwerking. Biais zou te zwaar worden naar mijn mening.

DSC_0412

DSC_0416

DSC_0407

DSC_0411

DSC_0425

DSC_0417

Vandaag 20 maart is het de laatste dag dat je het patroon kan aankopen met 10% korting. Gebruik daarvoor de code : SUSANNE10
Je kan het patroon hierhierhier en hier kopen, het zijn respectievelijk de papieren en PDF-versie van het volwassene- of kinderpatroon.

Veel naaiplezier !

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

12 gedachtes over “Susanne Cardigan Blogtour

  1. Zo mooi, Els!!! Heerlijk stofje heb je gekozen!! Ik ben daar nog nooit geweest, maar mijn beste vriendin koopt daar veel stofjes… zal er dus toch ook eens naartoe moeten 😉

    Het is echt een mooi patroon/model en toch blijf ik twijfelen voor mezelf… ik heb nog een paar uur om te beslissen 😉 of nadien meer betalen natuurlijk 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s