Sparkling Julia

Hallo,

Een hele tijd geleden toen ik eindelijk eens in De Stoffenstraat, de bekende stoffenwinkel uit Kasterlee, geraakte, kocht ik er paillettenstof. Omdat sparkle en bling bling in was afgelopen winter en het in de zomercollectie ook nog te zien is, zag ik er wel iets in. De prijs viel ook goed mee.

DSC_0411

Alleen de tijd ontbrak om er iets van gemaakt te krijgen tegen de feestdagen.
Nu was er wel tijd. Ik koos voor het sweater patroon van CompagnieMThe Julia Sweater is een sweater die snel in mekaar zit, weet ik uit ervaring.
De stof die je gebruikt maakt veel uit bij deze trui vind ik. Ik maakte er al een aantal en de laatste had een te hoog pyjama gehalte dus het werd er één om thuis mee rond te hangen.

Als boordstof vond ik bij De Stoffenstraat een uiterst zacht stofje dat ook een vleugje sparkle over zich had.  The perfect match. (klik op de onderstaande foto’s dan zie je het beter)

 

Dochterlief deed haar uiterste best om mooie foto’s te maken.

DSC_0432
Ik heb nog Sparklestof over, toch eens bekijken of er nog een Julia Sweater voor de dochter in zit. Anders heb ik nog een ander idee wat ik met de overschot kan doen.
Ik heb hem volledig met de overlock in mekaar gestoken. Het mes heeft er wel onder geleden, volgens mij. Er brak ook een naald. Ook mijn stoffenschaar zag af bij het knippen van de paillettenstof.

Dan nog een belangrijke mededeling over de creatieve blogdate. Ik suggereerde  in dat blogbericht om op 21/02/2016 samen te komen, deze datum gaat niet gehaald worden. Er waren/zijn in mijn privé-situatie nogal wat afspraken te maken en om ieders agenda op mekaar afgestemd te krijgen blijkt meermaals niet simpel. U kent dat waarschijnlijk wel. Enfin, binnenkort zal ik een doodle plaatsen om te bekijken wat de meest populaire datum wordt en dan zal ik nog een locatie moeten vinden. Maar we geraken er wel uit.

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

11 gedachtes over “Sparkling Julia

  1. Wauw Els, echt een super mooie sweater en hij staat je prachtig… weinig tijd hebben Els, jammer genoeg zo herkenbaar… ik ben al blij dat ik nog eens een leuke blog als die van jou kan bezoeken 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s