Slabsjaal met fopspeenhouder Pin it & Make it # 2

Hallo,

Deel twee van “doe iets met al die dingen die je pint op Pinterest”.

Het is altijd goed wat zelfgemaakte kraamcadeautjes in voorraad te hebben. Vandaag ging ik voor een snel klaar project. Ik wilde deze wel eens uitproberen. Een slab waaraan je het tutje (Vlaams voor fopspeen) kan hangen.
Onze kinderen hebben nooit tutjes gehad, het waren duimers. Ze hebben het duimen vlot afgeleerd. Afkicken van tutjes gaat vaak moeizaam observeer ik in mijn omgeving. Een tutje is ook iets wat snel valt, verloren gaat en waar je er meer dan één van hebt. Dus deze leek mij wel handig.

Ik kon er geen tutje aanhangen wegens geen exemplaar in huis. Dat moet ik nog eens uittesten. Want ik vraag mij af of de stof wel door het ringetje van een tut kan. Ook wil ik op een echte baby zien of het niet te strak rond het halsje zit. Ik neem één van deze exemplaren dus eens mee naar het werk waar één van mijn collega’s nog een babytje van 5 maanden heeft. Zo kan zij deze eens uittesten en eventuele aanpassingen doorgeven.

DSC_0411

DSC_0412

Het patroon vind je hier (klik).

Lieve groetjes,

CreativEls

 

5 gedachtes over “Slabsjaal met fopspeenhouder Pin it & Make it # 2

  1. Dat is leuk om als geschenkje te geven. de eerste en de laatste hadden een tutje. Op een jaa nam ik het af en dat ging vlotjes. De middelste had geen tut en duim. handig denk ik dan. hihi. Nu zijn we uit deze fase. Wat gaat het snel hier.

    Like

  2. Goed bezig met de challenge! Ziet er leuk uit en ben benieuwd of het ook handig is 🙂

    Hier heeft Giel alleen een tutje gehad om te slapen… één keer vond mijn mama het tutje niet in het koffertje, en hup de tutjesfase was over… heerlijk als het zo gemakkelijk gaat 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s