Start van het Blogjaar 2016

Hallo,

 

2016 zal het jaar zijn waarin deze blog haar vijfde verjaardag zal vieren. Dit valt op het einde van het jaar. Nog tijd om na te denken hoe we dat gaan vieren.

Dit jaar doen we niet meer aan goede voornemens of plannen maken. Ik heb geleerd dat daar toch niets van in huis komt. Herinnert u zich deze blogpost nog ? Er kwam dus niets van. Ook aan de Zo Geknipt Sew Along 2015 heb ik minder deelgenomen dan gepland of gewild. Jammer maar ook dit jaar wil ik nog meer dan vorig jaar zoveel mogelijk dingen doen waarvan ik vrolijk word of waar we iets positiefs mee kunnen binnen halen. Minder van ge”moet” of dingen doen waar we niet 100% achter staan. Of ben ik nu toch goede voornemens aan het maken ?

Toch ben ik hier enthousiast over :

pinitandmakeit

Ik wil mij engageren om hier iets mee te doen maar kan niet beloven dat het elke week zal zijn.

Ook deze vind ik leuk om aan deel te nemen.

shopper2bsewalong2bklein

We zien wel wat er van komt……

Waar ik de komende tijd werk wil van maken is de creatieve blogdate.. Wie het nog eens wil nalezen of niet weet waarover ik het heb je kan het hier nog eens bekijken.

Ik wens iedereen een GEZOND en CREATIEF 2016 toe.

Lieve groetjes,

CreativEls

 

Advertenties

5 gedachtes over “Start van het Blogjaar 2016

 1. Eerst en vooral de beste wensen voor 2016!Ben benieuwd naar jouw creaties die er zeker weer top uit gaan zien.Succes met wat je ook maar wil gaan doen,dat pinnen en maken is een leuk idee.

  Like

 2. Beste wensen, ik wens je een jaar waarin niets moet en veel mag! En dat geldt zeker voor het naaien. Ik ben nog steeds kandidaat voor je creatieve naaidate, maar kan jammer genoeg niet in februari.

  Like

 3. Voor jou ook een mooi en creatief 2016 🙂

  Leuke projecten, ik twijfel aan Pinterest actie… heel leuk, maar elke week iets van Pinterest is echt wel veel als je ook nog een hoop andere inspiratiebronnen hebt 😀

  Like

 4. Pingback: 52 weken sparen met Pin it & Make it #1 | Koekje Haakje Maak Je

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s