Blogtour : Louisa Dress For Women

Hallo,

 

Toen Marte van CompagnieM liet weten dat ze testers zocht voor haar “upcoming” patroon, was ik één van de velen die reageerden.
Tot mijn grote vreugde was ik uitgekozen en mocht ik zelfs deelnemen aan het Testevent. Over dat event kan je hier (klik) nog eens nalezen en de sfeerbeelden van toen zien.
Dat was een hele leuke dag met aangename ontmoetingen en blij weerzien van sommige reeds voor mij bekende blogsters.
Het was voor mij toen ook de eerste kennismaking met de fysieke depot en workshopruimte van MonDepot.

Thuis had ik al twee “Louisa’s” gemaakt in stofjes die al veel te lang in mijn kast lagen. Het resultaat zag er al veelbelovend uit maar de maat was veel te groot. Marte paste onmiddellijk één en ander aan en na de feedback die ze op het event van alle naaisters kreeg kwam ze tot een fantastisch patroon. De bijhorende handleiding is ook om u tegen te zeggen omdat er veel goed en duidelijk wordt uitgelegd. Zoals de eventuele aanpassingen die je wil doen.

Tijdens het even kwam ik tot een basispatroon op mijn maat en daar maakte ik al twee jurken mee.
Eén helemaal in dezelfde stof en één waar ik twee stoffen combineerde. De laatste is geschikt voor de feestdagen. Omdat het winter is koos ik bewust voor de driekwartmouw.

DSC_0352

DSC_0299

Deze stof zag ik tijdens het testevent bij Mon Depot. Ik kreeg ze niet uit mijn gedachten. Dus werd ze besteld, ik zag ze mooi combineerbaar met de effen stof van Max en Lola. De stof kan aan twee kanten gebruikt worden. Ik ging voor de “dark site” omdat ik niet sta met het overwegend oker.

IMG_2272

Ik zag al vele Louisa jurken in het echt. Je mag van mij aannemen, het is een patroon dat iedereen flatteert. Ben je dik, dun of tussenin, groot klein of eerder medium, het past iedereen.

De vele mogelijkheden van het patroon : kapmouw, driekwartmouw, kangoeroezak zoals bij de kindversie, peter pan kraag, (a)symetrische zakken.
Je kan met de stof spelen. Steeds een uniek resultaat, gegarandeerd.
Ik ben overtuigd er gaan nog vele Louisa’s volgen in al haar uitvoeringen, dat verzeker ik je.

Wil je jouw eigen Louisa ? Vandaag, zondag 13/12/2015 is het de laatste dag dat je het patroon kan kopen met korting. Gebruik de code LOUISA10 en je krijgt 10% korting. Je kan het hier kopen in PDF bestand of hier de papieren versie.

De andere verslagen van de blogtour kan je op de blog van CopagnieM lezen.

Lieve groetjes,

CreativEls

 

25 gedachtes over “Blogtour : Louisa Dress For Women

  1. Ik heb die stof ook een aantal keer in mijn handen gehad bij Mondepot…maar ik heb me nog net kunnen inhouden. Goed voor jou dat je het niet gedaan hebt, want je zal schitteren tijdens de feestdagen!

    Like

  2. Oh die nieuwe versie is ook heel mooi geworden. Nu heb je een ‘alledaags’ kleedje en een chiquere versie. Echt knap. Leuk je te leren kennen Els. 🙂

    Like

  3. Je overtuigt me : de Louisa-dress is dus een omni-inzetbaar patroon. De versies met kangoeroezakken deden steeds mijn neus krullen , omdat mijn kleindochter , noch ikzelf ( 2 personen waarvoor ik naai) nu eenmaal geen maatje extra-small hebben en dus een ‘verbredend’ item op de heupen kunnen missen als kiespijn. Maar jouw zakloze versie is super ! Knappe stofkeuze ook. je hebt gelijk : het model past vele dames/meisjes. Ik kocht het meisjespatroon ; wellicht moet ik er het damespatroon aan toevoegen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s