Creatieve Blogdate

Hallo,

Vandaag, 10 december, is het de blogverjaardag van Koekje Haakje Maak Je.
Vier jaar geleden begon ik te bloggen. Inmiddels trad er al een hele evolutie op. De onderwerpen waarover ik aanvankelijk dacht te bloggen zijn al veranderd. De blognaam werd wel gebaseerd op wat mij toen bezighield in mijn vrije tijd. Maar mijn lezers vonden dat ik de blognaam niet mocht veranderen, ondanks die evolutie.

i m sew happy

Gewoonlijk organiseer ik een give-away n.a.v. de blogverjaardag. Maar ik wou eens iets anders doen.
Een aantal jaren geleden kon je al eens een ontmoeting met mij winnen n.a.v. mijn 40e verjaardag. Dat kan je hier nog eens nalezen. Ik vond dat zo leuk en spannend toen, dat ik nu iets gelijkaardigs op poten wil zetten.

wanted criminal sewing machine Voldoe jij aan wat de affiche hierboven vraagt, buiten het geslacht en het “ruige” voorkomen ? Of ben je kortweg een creatieveling ? Wel ik zou graag met een aantal lezers, volgers, gelijkgezinden,… samenkomen op een zaterdag of een zondag om dan allemaal een hele dag creatief bezig te zijn. Ieder aan zijn eigen project of allemaal aan hetzelfde, you name it.

Waarom ? Omdat :

crafting

en omdat :

make stuf be happy

Omdat ik in een uithoek van het land woon,nl. het noorden van Belgisch Limburg en ik weet dat dat niet voor iedereen makkelijk bereikbaar is dacht ik om in het Antwerpse af te spreken.
De workshopruimte van MonDepot is een goede optie maar dan zouden we de kosten moeten delen. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal zo een dag dan ongeveer 20€ kosten eten en drinken inbegrepen.
Misschien ben jij heel enthousiast over mijn plan en ken jij wel een leuke lokatie die weinig geld kost of misschien helemaal niets? Andere voorstellen zijn dus ook welkom.
Qua datum had ik gedacht aan bv. 21 februari 2016.  Maar het mag ook op ander moment.

DOE JE MEE ?

Poster koper

Lieve groetjes,

CreativEls

 

Advertenties

19 gedachtes over “Creatieve Blogdate

 1. 21 februari is momenteel nog heel leeg in mijn agenda, dus ik noteer het alvast…
  Het Antwerpse is ok, maar het Limburgse zou nog beter zijn πŸ™‚
  Waarom niet gewoon ergens een ontmoetingscentrum, of een zaal aan een sporthal, een voetbalcantine,…? De Knappe Knoopjes hielden al 2x een naaidagje in zaal Elckerlyc te St.-Lambrechts-Herk (http://knappeknoopjes.blogspot.be/2015/07/naaizondag-28-juni.html en http://knappeknoopjes.blogspot.be/2015/02/opendeurdag.html), heel schappelijk van huurprijs en drank, en een broodjesbar/frituur op wandelafstand.

  Like

 2. 21 februari is voorlopig nog helemaal leeg in mijn agenda, dus ik noteer het alvast !!
  Het Antwerpse is prima, maar het Limburgse zou nog beter zijn πŸ™‚
  Waarom niet gewoon in een ontmoetingscentrum, zaaltje aan een sporthal, voetbalcantine,…? De Knappe Knoopjes hielden al 2x een naaizondag in zaal Elckerlyc te St.-Lambrechts-Herk (http://knappeknoopjes.blogspot.be/2015/07/naaizondag-28-juni.html en http://knappeknoopjes.blogspot.be/2015/02/opendeurdag.html). De huur- en drankprijs vallen er heel goed mee, en er is een broodjesbar/frituur op wandelafstand…

  Like

 3. Oh, dat is fijn. Ik zou dat wel willen meedoen als mijn man zich kan vrijmaken om op de kinderen te passen. Wat een leuk voorstel. Alleen weet ik niet echt een alternatieve lokatie. Heb onlangs zoiets bij mij thuis gedaan. Maar ja… hihi. 21 februari zal ik eens nakijken. ps. in je blog staat 21 februari 2015 hihi dan zijn we 2016 . groetjes.

  Like

 4. Proficiat met je jarige blog Els.En een tof idee om een dagje samen te naaien.Ik kan dan jammer genoeg niet mee doen maar volgens mij ga je zeker en vast een mooi groepje bij elkaar krijgen.

  Like

 5. Ooh zo een leuk alternatief! Ik wil al lang zoiets doen dus ik ben er graag bij!
  Voor mij is antwerpen het beste maar ik heb een auto dus vind kilometers niet erg ☺ mon depot is super gezellig, kunnen we ineens stofkes voelen ☺
  Laat maar horen hoe het zal verlopen!

  Like

 6. Leuk idee!! ik vrees dat ik die dag bezig zal zijn met de verjaardag van manlief, maar misschien ook niet, dus ik wil graag mee volgen of het doorgaat en misschien lukt het wel toch om te komen…
  in elk geval een gelukkige blogverjaardag!! Ik volg je nog maar heel recent, maar zal dat vermoedelijk nog wel eventjes blijven doen πŸ™‚
  Ik begon net ook een blogje: http://lilliepawillie.wordpress.com Altijd welkom πŸ™‚

  Like

 7. proficiat Els! 4 jaar… Da’s ongeveer gestart van bij de aller-1e supermarkt-editie! ;o) Ik denk dat ik je kort daarna ben beginnen volgen :o) Tijd vliegt…! 21/2 kan nog hier! Desnoods leg ik de mamabus in, kunnen we carpoolen :o)

  Like

 8. Pingback: Start van het Blogjaar 2016 | Koekje Haakje Maak Je

  • Els, wij willen heel graag “abonneren” op de Creatieve blogdate, maar we krijgen steeds een privacyfout… We krijgen het niet geopend… Groetjes, de zussen

   Like

 9. Pingback: Meet the Sewer | Koekje Haakje Maak Je

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s