Linnenzak in stijl

Hallo,

Ik kreeg een vraag. Eén van mijn collega’s had graag wat linnenzakken. De vraag kwam toen ik 6 weken in de gips lag en daar waarschijnlijk wel tijd voor had om er te maken. Mijn vrije tijd werd toen echter opgeslorpt door andere projecten zoals deze .
Toch dacht ik al na over wat het zou kunnen worden met die linnenzak. In haar boek staat een patroon voor een waszak  die vond ik wel leuk maar wat te gecompliceerd voor iets dat een snel klaar project moest worden.
Ik tekende zelf een patroontje uit. Gewoon recht op recht met tunnels voor koord om de zak te kunnen sluiten.
Wat wel heel bruikbaar was uit het boek was de applicatie. Deze met de hand uit flockfolie te snijden zag ik echter niet zitten. Het zou nooit een mooi gaaf resultaat geven. Daar ik  geen Cameo snijmachine heb liet ik de applicatie snijden bij
Lorias. Lorias heeft geen webwinkel meer maar je kan ze terugvinden op Facebook. Zo werd iets eenvoudigs als een simpele linnenzak er toch eentje in stijl.

Deze week vertrekt mijn zak al op vakantie naar Valencia.

DSC_0285

DSC_0286 DSC_0288

DSC_0289 DSC_0287

DSC_0290

De strijkapplicatie en heel leuke tas patronen vind je terug in dit boek :

Fijn weekend !

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

9 gedachtes over “Linnenzak in stijl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s