Tienergerief voor twee zussen

Hallo,

Lise en Ilke zijn twee tienerdochters van goede vrienden van ons. Hun mama is meter van onze jongste en dus worden wij op de verjaardagsfeestjes ook uitgenodigd.
Ilke was jarig tijdens hun vakantie en Lise is komend weekend jarig maar dan zijn ze een weekendje weg. Dus vieren ze vandaag hun verjaardagen.
De manicure wallet een gratis patroon van Noodlehead kwam ik voor het eerst tegen bij haar. Vorige keer maakte ik gebruik van de Engelse tutorial en ik moet toegeven : het hoofd moest er goed bijgehouden worden. De inches werden omgerekend naar cm’s.

Dat het opnieuw deze wallet zou worden om als cadeau mee te nemen stond vast.

Een tijdje terug kwam Eva met een Nederlandse tutorial van dit patroon. Daarvoor had ze toestemming gekregen van Noodlehead zelf. Ik moet zeggen toch handiger hoor. Mijn patroonafmetingen wijken wel wat af van die van Eva. Maar omdat ik wist dat alles past, daar het vorige keer goed gelukt was, behield ik mijn patroon.

Ik voorzag 6 verschillende nagellakjes. Ik ga er van uit dat de zusjes zo lief zijn ze aan mekaar eens uit te lenen. Zo hebben ze meer kleurtjes.

DSC_0272 DSC_0273

DSC_0274 DSC_0279 DSC_0276DSC_0275

DSC_0278 DSC_0277

DSC_0284 DSC_0282

DSC_0281 Nog een fijne zondag.

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

7 gedachtes over “Tienergerief voor twee zussen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s