Flamingo’s voor Lyo

Hallo,
Ik doe mee aan de Zo Geknipt Sew Along, maar zit al lang niet meer mee op schema. Dat geeft niet als ik maar gemaakt krijg wat ik wil maken uit het tweede boek.
Het Recht op recht tuniekje stond in maart al op de planning. Het kwam bij mij ergens eind mei begin juni tot stand en nu pas een verschijning op de blog. Dat is omdat ik ook foto’s wilde met het model waarvoor ik het maakte en die was nog even op vakantie. Mooi gebruind kwam ze terug, dus ideaal  voor een foto-shoot. Ik maakte het voor de bijna vijfjarige Lyo, het schattige dochtertje van goede vrienden van ons.
Bij de start van het project riep ik al een hulplijn in via de Facebookgroep van de Sew Along. Eén van de eerste naaimaneuvers vond ik toch niet zo duidelijk uitgelegd. Dat ben ik niet gewoon van Zo Geknipt. Maar het jurkje/tuniek is geslaagd. Lyo kan het ook als jurkje dragen en met een legging onder is het een tuniek. Het striklint liet ik achterwege.

DSC_0139 - kopie

Lyo 2

Lyo 2

Lyo 3

Lyo 3

DSC_0084

DSC_0087

Flamingo's LYO

Lyo 4

Lyo

Patroon : Recht op recht tuniek b Zo Geknipt 2
Stof : Timeless Treasures van Den Depot.

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

13 gedachtes over “Flamingo’s voor Lyo

  1. Het model is er blij mee zo te zien, als de zon weer goed gaat schijnen zal ze m vast vaak aanhebben.

    Goed om te lezen dat we je hebben kunnen helpen op de Zo Geknipt! Facebookgroep!

    Like

  2. Pingback: Monsters en fietsen voor Mylan | Koekje Haakje Maak Je

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s