Bedankjes voor meesters en juffen

Hallo,

Het schooljaar loopt op zijn einde. Ik probeer ieder jaar een zelfgemaakt afscheidscadeautje te voorzien om de meesters en juffen  van onze twee kinderen te bedanken. U leest het goed in het meervoud. Wie hier al langer meeleest weet dat onze oudste dochter een motorische beperking heeft en aangepast onderwijs volgt. Zij krijgt les en ondersteuning door een heel team van leraars, kinesisten (fysiotherapeuten), logopedisten enz. Ze neemt afscheid van haar huidige school want volgend schooljaar gaat ze naar de middelbare school. Dus er dienden heel wat cadeautjes te worden gemaakt.

Vorig jaar maakte ik al de beslissing dat het voor dit schooljaar de (zonne)brilhoesjes zouden worden. Een gratis patroon dat je bij ByMiekk van de webshop Sew natural kan terugvinden.

Ik vond op het net ook een link naar leuke zelf te printen bedankkaartjes.

Voor de hoesjes voorzag ik twee soorten. Eén voor de juffen en één meer mannelijk ogend voor de meesters. Dat deed ik door te stofjes aan te passen .
Ik speelde wat met combinerende stofjes om toch wat afwisseling te geven en opdat niet iedereen hetzelfde zou hebben.

DSC_0129  Twee soorten.

DSC_0131

DSC_0130

DSC_0138 De hoesjes voor meesters

DSC_0135

DSC_0137

DSC_0136
Verschillende combistofjes voor de juffen.

Het stofje met de gekleurde brilletjes heb ik eens op een stoffenspektakel gekocht, het meer mannelijk ogend stofje vond ik bij Liesellove, maar ik zie het stofje niet meer tussen haar collectie. De touwtjes om de hoesjes te sluiten zijn anorakkoordjes van bij Veritas. Je kan ze daar in vele leuke kleurtjes vinden. Met zo één koord kom je toe om verschillende hoesjes van sluiting te voorzien.

DSC_0128
Deze zelf uitprintbare bedankkaartjes vond ik online bij Lunabloom. Je kan er ook nog een  andere soort downloaden. Maar deze vond ik de mooiste.

Ik gebruikte wat dikker papier dat ik nog liggen had met een patroontje en voorzag het van een passend tekstje.
DSC_0153
Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter.
Het linkse tekstje is van toepassing voor de afscheidscadeautjes die dochter zal afgeven, het rechtse voor de zoon.

Zoek je zelf nog inspiratie voor einde schooljaar cadeautjes, hierhier en hier kan je zien wat wij in het verleden al maakten of je kan ook een kijkje nemen op mijn Pinterestbord.

Onze dochter wordt dagelijks met busvervoer naar- en van school vervoerd. Voor de twee chauffeurs, die elkaar afwisselen en de busbegeleidster voorzien wij ook zo een brilhoesje.

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

12 gedachtes over “Bedankjes voor meesters en juffen

  1. super leuk !!! een tip voor je koortjes : in de ‘action’ (goedkope keten die tegenwoordig op vele plaatsen een vestiging heeft) verkopen ze een soort pakketjes om zo ‘overlevings’armbandjes te maken. spotgoedkoop en de touwen zijn in alle kleuren en bruikbaar voor turnzakken te maken maar ook voor dit soort werkjes. zeker eens gaan kijken !

    Like

  2. Ik zit al een hele tijd te piekeren over wat ik dit keer uit mijn machine zal slaan, maar ik denk dat ik stop met zoeken… mooi mooi mooi!

    Like

  3. Pingback: Linnenzak in stijl | Koekje Haakje Maak Je

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s