Nieuw blogadres

Hallo,

Opgelet, wil je Koekje Haakje Maak Je’s nieuwe adres volgen via Bloglovin’  klik op de button in de sidebar en niet op deze in dit blogbericht.(= een herkenningsbutton). Dankjewel.

Ik heb de stap gewaagd. Mijn blog is overgegaan naar WordPress. Het feit dat u dat hier kan lezen wil zeggen dat je mijn blog gelukkig (terug) hebt gevonden. Welkom op dit nieuwe plekje.
Het is weer allemaal uitzoeken voor mij, stilletjes aan gaat het hier allemaal terug in orde komen en zullen jullie de vertrouwde info kunnen terugvinden.

DSC_0207

Waarom heb je dat nu gedaan ? Vraag je je misschien af. Wel ja, in menig bloghandboek wordt het aangeraden omdat je dan zelf eigenaar bent van de inhoud van jouw blog. Ik dacht er al langer aan maar zag er tegenop. Ik was ook bang om u als volger/lezer te verliezen. Ik had de tijd nu en ben er aan begonnen en voor ik het wist was ik al zo ver dat ik niet meer terugkon, vandaar.

Gelieve mijn nieuwe adres te volgen, mijn blogadres aan te passen in uw bestanden, verwijzingen en blogrols. Dankjewel !

Veel lees- en kijkplezier !

Follow my blog with Bloglovin“>test

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

14 gedachtes over “Nieuw blogadres

  • Dag Sofie, het adres verschijnt in de adresbalk naast het oude adres, als je dat normaal schrijft kom je er wel. Jij hebt in ieder geval de weg gevonden. Fijn dat je gevolgd bent. Het is wennen inderdaad. Lieve groetjes,
   Els

   Like

 1. Pingback: Try out met een verhaal…. |

 2. Dag Els, je hebt goed je best gedaan. Mooie blog. Ik volg je nieuwe blog vanaf nu. (ter info, de testlink “follow my blog with bloglovin” deed het bij niet, heb de andere knop gevonden)

  Like

  • Dag Annie, tof dat je mij ook hier vindt. Die testlink was noodzakelijk om toe te voegen zodat bloglovin mijn nieuwe blog zou herkennen. Subtiel kon ik die niet wegsteken. Pas daarna kreeg ik van hen een link waarop kan doorgeklikt worden.
   Lieve groetjes,
   CreativEls

   Like

  • Dag Seija, ik heb het adres aangepast. Maar bedankt om mij er attent op te maken. Er zijn toch al volgers die er via Bloglovin moeiteloos zijn geraakt. Ik weet niet waaraan het dan ligt. Maar zeer bedankt om me het te laten weten.
   Groetjes,
   CreativEls

   Like

 3. Knap van je om de overstap te doen,voorlopig blijf ik bij Blogger maar wie weet komt het er bij mij ook wel ooit van om de overstap te maken.

  Like

 4. Dag Els, vanzelfsprekend volg ik je op je nieuwe virtuele adres !
  Ik heb het ook aangepast in mijn blogrol, dus ook daar zouden mensen die doorklikken op je nieuwe adres moeten terechtkomen !
  Keep on Blogging !!!!
  Liefs!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s