Schoudertas met Sketch Dot

Hallo,

Sketch Dot. Zo heet het stofje van Timeless Treasures dat ik zeker al drie jaar in mijn bezit heb. Ik kocht het één van de zeldzame keren dat ik in Gent was en een bezoek bracht aan De Stoffenkamer. Telkens ik in Gent kom is dat de winkel waar ik zeker moet geweest zijn alvorens Gent terug te verlaten. Een stoffenwinkel naar mijn hart. Dus als je in Gent komt, zeker jouw bezoekje waard.
Er is net een nieuwe eigenaresse gestart, die het waarschijnlijk met heel haar ziel goed verder gaat zetten. De opstarters zijn er helaas mee moeten stoppen wegens een lelijke chronische ziekte die de kop kwam opsteken.

Je kan er deze stof nog steeds kopen.

Deze tas is een afscheidscadeau voor één van mijn collega’s. Een jonge dame waarmee we zowat 2 jaren mochten  samenwerken. Een jonge dame die bij het begin van het leven staat en die nu een vaste werkplek heeft gevonden.
Het ouwe getrouwe patroon uit Zo Geknipt 1 werd nog eens bovengehaald, Recept 27.

Ik gebruikte speciaal paspel met een kantje. Hoewel het niet de eerste keer was, was ik toch niet heel alert bij het gebruik ervan en geraakte ik wat op de sukkel. Mijn tornmesje was effe mijn goede vriend. Gelukkig is het goed gekomen.

                                                  Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

10 gedachtes over “Schoudertas met Sketch Dot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s