Dino’s with a smile !

Hallo,

……”with a smile” daar vertel ik jou zo dadelijk meer over. Misschien ga je wel plat van het lachen.

Maar eerst wil ik een naaisel met je delen. Ik naai regelmatig maar het is lang geleden dat ik nog iets deelde via de blog. Ik maakte o.a. een bloesje voor mijn dochter maar daar hangt nog iets aan vast. Ik wil het pas hier tonen als ik meer weet en hopelijk duurt dat niet meer lang anders verneem je het eerder al.
Binnenkort hoop ik meer naaisels te laten zien want vanaf morgen moet ik voor zes weken in de gips. Ik hoop toch te kunnen naaien om mij bezig te  houden, nu ik aan huis gekluisterd zal zijn.

Zaterdag ging ik naar een homeparty stoffenverkoop bij één van de leden van het naaiclubke Sewilicious. Cas en Nina (klik) verkocht er leuke stofjes. Ik had vooraf in de webshop al het aanbod nagekeken, kwestie van voorbereid te zijn.
Dit was mijn buit :

Het Dino stofje van Michael Miller werd meteen verwerkt. Iemand had nog een kraamcadeautje te goed van mij. Het geboortekaartje was met een dino, dus dit was het gepaste stofje.
Het werd een klassieker : luierhoesje en slabsjaaltje.

                                     naam van het kindje werd er met flexfolie op gestreken.

De binnenkant van het hoesje

                                                  Tip : klik op de foto’s, dan zie je ze beter
En dan nu het humoristische gedeelte van dit bericht.
Wat was ik toch naïef !!!!!! Normaal gezien ben ik dat nooit, ik ben heel rationeel en overdenk alles en ben zeker niet impulsief.
Je las hier een tijd geleden “dat ik voortaan ook in het Engels zou bloggen”. “Hoe ambitieus ! ” zei iemand mij. Tja, ik kon haar meteen vertellen dat het bij die ene keer zal blijven ook.
Op een zeker ogenblik zag ik dat ik meer lezers uit USA had dan uit Vlaanderen en Nederland. Dat deed mij besluiten om in het Engels te gaan bloggen want ja dat verdiende die vele Engelstalige lezers wel.
Tot een blogvriendin mij er op wees dat mijn blognaam vertaalt in het Engels via google translater wel heel grappig was. Het werd mij meteen duidelijk vanwaar al die belangstelling uit de V.S. vandaan kwam. Tja ze kwamen wel bedrogen uit als mijn blog niet biedt naar waar ze misschien op zoek zijn. In het Engels heet mijn blog, hou je vast :  MAKE COOKIE HOOK YOU.
Je weet vast wel wat ‘Hooker’ nog betekent…….. Toen ik die vertaling las, lag ik plat van het lachen.

Een week of twee geleden had ik ineens veel Russische lezers, wie weet hoe is mijn blognaam in het Russisch ? Tja zo een vertaalmachine hé…….
COOKIE HOOKIE TO MAKE had een betere vertaling geweest.

Lieve groetjes,

CreativEls

8 gedachtes over “Dino’s with a smile !

 1. je maakte leuke cadeautjes en ben gerust “hook” zal voor amerikanen eerder worden geassocieerd met de gewone haak dan met “hooker” hoor. hook is namelijk een heel normaal woord en haker gebruiken ook gewoon een “hook” in het engels en het is ook kapitein “hook” dus laat je niet weerhouden 😉

  Like

 2. Hahaha, geweldig!! 🙂
  Super toffe stofjes en weeral een mooi cadeautje!
  Waarom moet je in het gips? Veel succes!!!!
  Ik heb ook nog iets genaaid dat ik moet bloggen. En nog wat leuke dochterfotootjes ook maar sinds ze geen middagdut meer doet schiet het bloggen er wat over. Ik hoop vlug terug “bij” te zijn! 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s