Shoplog + Announcement

Hello, Hallo,

First of all : from this moment I will write my blogposts also in English. I’ve noticed that my blog has a lot of pageviews from the US. Sometimes even more than from Dutch speeking countries (Belgium and The Netherlands). That is why I decided to publish in English as well. So, if you are a native speaker (English), please feel free to comment and to correct my English. Further it would be nice, if you let me know,  when you read or saw something here that you like.

Voortaan zal ik hier ook in het Engels schrijven. Dit, omdat ik soms meer pageviews heb uit de VS dan uit België of Nederland. Ik denk dat het komt omdat ik nogal actief ben op Pinterest.  Je zal voortaan eerst een stukje in het Engels kunnen lezen en meteen daarna in het Nederlands. Zo hoef je niet helemaal naar beneden te scrollen voor de Nederlandse tekst. Hopelijk stoort het jou niet. Ik wil dit doen om de vele Engelstalige bezoekers te plezieren en zo schaaf ik mijn Engels nog wat bij.

Saturday, me and my daughter went out shopping. We live near the border with the Netherlands and so we crossed the border for shopping. We went to Strijp S near the city Eindhoven. Strijp S is the cultural and creative heart of the city. It is on a former industrial site. 

Zaterdag maakte ik een uitje met mijn dochter. We gingen shoppen maar dan anders. Niet naar de “overal bekende ketens” maar naar Strijp S (klik). Een tijdje geleden las ik bij haar (klik) een verslag over Eindhoven. En omdat wij vlakbij de Nederlandse grens wonen en Eindhoven zo dichtbij is vond ik zaterdag het moment om eens naar Strijp S te gaan. Het is gelegen aan een voormalige fabrieks- site van Philips (de gloeilampen- en electronicafabriek). De gebouwen hebben nieuwe bestemmingen gekregen. Van leuke winkels tot toffe koffie- en eetgelegenheden, een indoor skate- en BMXpark, hippe bedrijfjes, kortom zo eens iets anders. Ook mooie graffiti.

                                                    Tip : klik op de foto’s, dan zie je ze beter

We took lunch in this tiny coffeebar. In dit leuke, piepklein koffiehuisje gingen we lunchen.  

 Urban Shopper : a store with little stores in store Bij Urban shopper, vind je leuke kleine winkeltjes terug. Ik nam vooral foto’s van de interieurwinkeltjes maar je vind er ook leuke kledingwinkeltjes terug.

We bought some clothes for the kids. My daugther choose a summer outfit with shorts and two matching tops. We took something for my son too. The brand is 4funky flavours. http://www.4funkyflavours.eu/

This dress I liked for myself. I want to go back …. Deze jurk vind ik wel een mooie, ik ga nog eens in mijn eentje terug om op mijn gemakje voor mezelf te shoppen.

Het verslag van ByEvaMaria kan je hier (klik) lezen.

Lieve groetjes,

CreativEls

7 gedachtes over “Shoplog + Announcement

  1. Zo te zien een fijn shoppingdagje met jouw dochter. Voor joou als blogger is het misschien een logische keuze om tweetalige te gaan bloggen. Als lezer vind ik het wel jammer. Misschien een idee om alle Nederlandse teksten bij elkaar te zetten? Dan is het prettiger om te lezen.
    Ik weet: het is jouw blog en jij maakt weloverwogen jouw eigen keuze. Als ik je wil volgen, dan moet ik voor lief nemen hoe jij jouw teksten plaatst :)).

    Groetjes, Margaret

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s