Twin Julia : one to lounge, one to give

Hallo,

Gisterennamiddag werd er een extra Naaikaffee georganiseerd door het naaiclubke Sewilicious klik. Het ging door op een gezellige en vooral ‘lekkere’ locatie. Lekkere locatie is natuurlijk geen goed Nederlands, er wordt vooral lekkers geserveerd op die locatie, je kan er ook jouw haar laten coifferen. Ik nam een Latte Macchiato Hazelnut bij Coiffee Coffee (klik hier) voor tijdens het naaien. Achteraf besefte ik, “Oh foto’s vergeten te nemen”. In alle naaigezelligheid en bij alle concentratie foto’s vergeten te nemen. 

Zulke lekkere koffies kan je er dus drinken :

In de voormiddag nog snel mijn stofkes geknipt om tijdens het naaikaffee meteen aan de slag te kunnen. Eén Julia Sweater kreeg ik af, was het niet dat ik vervroegd vertrokken ben dan had de tweede het ook bijna gehaald. Ik vertok vroeger, niet omdat het niet gezellig was maar om op ziekenbezoek te gaan.
Deze stofjes die ik vorige week op het Stoffenspektakel van Leuven kocht werden verwerkt : de tweede werkte ik ’s avonds thuis nog af.

De Julia’s zijn goed gelukt, helaas kon ik niet zo een mooie foto’s nemen en wegens alleen thuis geen aan foto’s dus. Het patroon van de Julia Sweater kan je hier klik terugvinden.
De effen petrol kleurige is goed draagbaar maar is om aan mijn mama te geven. Stiekem wil ik hem graag voor mezelf houden. Die met de bloemenstof heeft een te groot pyjama gehalte als ik hem aan heb, vind ik, dus dat wordt er één om thuis mee te loungen. Als ik de juiste kleur stof tegen kom toch maar een loungebroek/pyjamabroek bij maken. Wie een goed patroon kent, laat het maar weten.

Heb je ook zin om naar ons gezellig naaikaffee te komen ? Dat kan komende donderdag dan komen we terug samen van 19u tot 22u30  in CC Leopoldsburg. Verdere info zie je hieronder :

Nu kunnen we aan een nieuw project beginnen, nog zoveel plannen. Eén ding is zeker, het wordt terug de haakpen en haakgaren bijeen zoeken want er staat o.a. terug een haakproject op til.

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

10 gedachtes over “Twin Julia : one to lounge, one to give

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s