Juliette met Thee

Hallo,

Gisterenavond was het party time. Een toffe collega gaf een feestje n.a.v. haar 40-ste verjaardag. Samen met de andere collega’s legden we geld uit om een waardebon te kopen van haar favoriete kookwinkel zodat ze haar Kitchenaid kan uitbreiden met leuke accessoires.

Ik kon het toch niet laten ook nog iets te naaien. Een tijd geleden maakte ik voor de jarige collega al deze tas (klik). Een paar bijpassende tas-accessoires zou wel leuk zijn. Ik heb toch nog stof over van de toen gebruikte stofjes.

Onlangs kwam ik deze leuke tutorial (klik) tegen. Dit zou al één van de accessoires worden want dè collega drinkt graag thee. Zo kan ze steeds een voorraadje van haar favoriete drankje mee op zak/”tas” nemen. Juliette I uit Mijn Tas zou het tweede item worden. Altijd handig om allerlei spulletjes in kwijt te kunnen.
                                                  Tip : klik op de foto’s, dan zie je ze beter

 Het was leuk om op het feestje nog een aantal vroegere collega’s tegen te komen. Voor de toffe ex-collega en blogvriendin, één van de zussen van deze blog (klik), maakte ik de andere Juliette op deze onderstaande foto. Een laat Nieuwjaarscadeau. Zij heeft ook een tas van mijn hand in haar bezit, zie hier (klik), dus een bijpassende Juliette is altijd leuk.

 Hier een close-up van de nieuwe innaailabels die ik liet maken bij Nominette.

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

17 gedachtes over “Juliette met Thee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s