Husky meets La Maison Victor

Hallo,

Origineel is het al lang niet meer. Ik was er wel snel bij toen in naailand de eerste maaksels met kussenhoezen van de Action verschenen om de plaatselijke winkel (toen nog die van Valkenswaard, inmiddels hebben we er één in Neerpelt) te plunderen. Toen kon ik nog verschillende leuke hoezen bemachtigen.
Dat het patroon van de Leather Sweater (klik) uit La Maison Victor (klik) geschikt was om deze hoezen te combineren in een trui, had ik zelf ook wel gezien. Ik hou van het tijdschrift, ik vind het eigentijdser dan Burda of Knipmode, vooral qua lay-out. Het is ook  mooi meegenomen dat er  ander handwerk als haken en breien in voorkomt. Het exemplaar (editie 3/ Herfst 2014) waar de sweater in staat lag hier al ongeduldig te wachten. Ik wou eerst met de overlock kunnen werken eer ik er durfde aan te beginnen. Mijn tricotangst is nu helemaal overwonnen.

Het is de eerste keer dat ik iets maak uit La Maison Victor en de eerste keer dat ik met boordstof werkte. Omdat dochterlief al een zelfgemaakte trui kreeg (zie hier, klik), was nu de zoon aan de beurt. De dochter heeft haar hoes al uitgekozen, voor haar exemplaar. Het wordt hier de komende dagen, weken, bandwerk, denk ik. Gelukkig dragen ze dezelfde maat mijn kinderen, dus moet ik het patroon, voorlopig maar één keer overtekenen.

                                                  Tip : klik op de foto’s, dan zie je ze beter.

Nu nog wat passende lockgarens aanschaffen, kleurenassortiment uitbreiden.

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

11 gedachtes over “Husky meets La Maison Victor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s