Sew Along : Driehoeksverhouding

Hallo,

Jaja, we hebben hier vandaag aan een ‘ménage à trois ‘ gedaan.

Ik doe mee aan de Sew Along, n.a.v. het nieuwe boek Zo geknipt dat in oktober 2014 verscheen. Jos en Tialda zijn de initiatiefnemers. Elke maand worden er één of twee projecten uit het boek gemaakt en dit gedurende het hele jaar 2015. We zijn januari, dus deze maand ging de Sew Along van start.
Je kan nog altijd meedoen hé. Info vind je hier (klik) en de agenda vind je hier (klik) .

Project 4, kreeg als bijnaam Driehoeksverhouding, vanwege het driehoekje dat dit tasje bij mekaar houdt. Het is een opvouwbaar tasje, handig voor in de handtas, om plastiek zakjes zoveel mogelijk uit deze wereld te helpen. Het tasje verdween dan ook meteen in de handtas, om het steeds bij te hebben. Want ik ken mezelf, dan moet ik onverwacht naar de winkel en heb ik weer geen herbruikbare tas bij en dan koop ik toch weer een nieuwe plastiek tas. Hiermee probeer ik het te vermijden.

Ik ondervond geen moeilijkheden bij het maken van deze tas. Het is een eenvoudig maar leuk project. Het stofje komt uit de voorraad. Een stofje waar ik niet meteen iets anders voor in gedachte had en wel leuk leek als herbruikbare boodschappen tas.

De foto’s zijn niet super, maar met dit donkere miezerweer, zijn buitenfoto’s evenmin mooi. Hopelijk kan het ermee door.

Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter

Het andere project dat deze maand op het menu staat bij de Sew Along, ga ik links laten liggen. Wegens geen nood aan dergelijk fluo ding.

Graag wil ik nog uw aandacht vestigen op mijn vorige bericht, je mag jouw stem nog uitbrengen tot 23/1. Klik hier ! 

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

6 gedachtes over “Sew Along : Driehoeksverhouding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s