Plannen en Pinterest Love

Hallo,

Eigenlijk is het een beetje gevaarlijk om het hier neer te schrijven. Allé, voor mezelf hé, omdat wanneer er weer een jaar voorbij is, ik zal geconfronteerd worden met mijn eigen kleine onhebbelijkheden. Want dit jaar ben ik ook aan iets begonnen en heb het niet volgehouden.

Maar ik ga het toch met jou delen. Ik bedacht dat ik alles beter zou moeten plannen. Wie hier al een tijdje meeleest weet dat sinds ik anders ben gaan eten en zoveel mogelijk met de fiets naar het werk ga, ik alles beter moet plannen qua boodschappen en maaltijden. Awel en ik bedacht die lijn door te trekken naar al mijn creatieve bezigheden. Dus kocht ik bij Hema een schrift. Ze zijn in verschillende kleuren te krijgen maar ik koos voor een “Girlie Fluoroze”

De flap bevat een passende tekst.
Ik plan er mijn weken in. Zie het als een soort van To Do-lijst. Mijn maaltijden worden er in gepland, naaiprojecten die ik wil maken en andere D.I.Y. projecten worden genoteerd. Ik ga in 2015 meedoen aan de Zo Geknipt 2 Sew Along, dus die agenda wordt er ook in gepland. Huishoudelijke taken worden er in gepland, boodschappenlijstjes genoteerd. Ja, ik denk dat mij dat gaat helpen…..door te visualizeren en te kunnen doorstrepen wat gedaan is.

Het volgende dat ik bedacht was om ook eindelijk iets te gaan doen met al die leuke dingen die ik bijhou op Pinterest. Pinterest ontdekte ik al vrij vroeg, omdat ik een aantal Amerikaanse blogs volgde lang voor ikzelf ging bloggen.Ik vind Pinterest dan ook het beste van wat social media ons biedt. Ik heb dan ook al heel wat gepind. Zo kwam ik tot het maken van een nieuw Pinbord :
TO TRY IN 2015.

Dit bord bevat naaiprojecten en foodinspiraties. Per maand wil ik 2 Pins realiseren. Dus deze staan ook genoteerd in mijn roze boek. Ik heb al een halfjaar gepland met “Pinprojecten”. 

Klik hier  als je nieuwsgierig bent………

En helaas maar de Crochet Along 2014 heeft het einde niet gehaald. Op de duur kon ik niet meer volgen en heb ik afgehaakt. Hihi, mooie woordspeling…….Ik wou mezelf geen druk opleggen want dan is het niet meer leuk en dat maakt ook dat dit project het einde niet heeft gehaald.
En met dit nieuwe voornemen, zien we wel hé waar we geraken……..

De Zo Geknipt Sew Along 2015 is een haalbare kaart omdat het telkens om een item gaat dat je maakt. Heb je geen tijd, niet erg je kan later nog inspringen. Ik ben zo een fan van dat boek dat het net een stimulans is om alles eens proberen te maken en de Sew Along is daar geknipt voor. Wil je ook meedoen, klik op de button in de zijbalk.

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

7 gedachtes over “Plannen en Pinterest Love

 1. Ik ben benieuwd naar je resultaten van de Sew Along!Ben ook fan van de boeken,maar voorlopig ligt mijn 1ste werkje eruit ergens in een hoekje omdat ik er niets van snap…het hemdje wou ik maken maar eer het af is past de kleine er niet meer in volgens mij 😉 Succes voor jouw creaties.

  Like

 2. Ik weet mijn 'goede voornemens' van vorig jaar zelfs al niet meer ;o) Oeps! Ik wens je in ieder geval succes met de jouwe van dit jaar… Ze zien er alvast veelbelovend uit! De sew along lijkt me interessant, maar ook het veggiefooddeeltje en het jurkje met de vogeltjes is een tof model! Ik blijf volgen ;o) Zal ook eens in gang schieten met een to do-lijstje op mijn blog ;o)

  Like

 3. Dat schrift lijkt mij een geweldig idee!
  Ik heb ook altijd zoveel to do's en vooral “want-to-do's” maar kom er nooit toe of vergeet het dan weer. Alles inplannen is geen slecht idee, dan blijft het niet zo “als ik ooit eens vijf minuten tijd heb” 🙂
  Je hebt bij deze trouwens een volger bij!

  Like

 4. Pingback: Start van het Blogjaar 2016 | Koekje Haakje Maak Je

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s