Wat je krijgt als je geeft !

Hallo,

Wat een toeval, of waarschijnlijk toch niet. Ik ben een hevige Flow fan, al van toen het pas verscheen. Ik heb oog en neus voor zulke zaken. Dus alles wat er van hen verschijnt, heb ik in huis. Flow weekly van deze week gaat over een onderwerp waarover ik het wil hebben.

December is de cadeautjesmaand (geefmaand dus) bij uitstek. Krijgen is leuk maar ik vind geven zeker zo leuk. De nieuwsgierigheid en spanning vooraf, en dan de reactie van de ontvanger, is altijd leuk, nadat je zorgvuldig iets hebt uitgekozen.

Vandaag mag ik ook weer de vreugde beleven van het geven want mijn blog bestaat drie jaar. De opmerkzame volger heeft opgemerkt dat de ondertitel van mijn blogtitel is aangepast. Want naar deze omschrijving is mijn blog in drie jaar tijd geëvolueerd.
Soms twijfel ik : “Moet ik mijn blognaam niet aanpassen ?” Want hij is niet meer van deze tijd, hij geeft niet echt weer waarover het vandaag gaat. Maar ja, anderzijds, het is waarmee hij bekend is en het is zijn unieke naam.
Even een verklaring van de blognaam :

KOEKJE : omdat ik toen helemaal into koekjes bakken en versieren met Royal Icing (RI) was. Ik dacht toen daarin verder te gaan, want ik vond dat zo leuk, nog altijd eigenlijk maar het is zo arbeidsintensief en het zet je keuken zo overhoop en laat alles plakken . En wat moet je op de duur met al die koekjes als iedereen er gehad heeft. Je kan ze niet lang bewaren om op te eten.

HAAKJE : omdat ik toen ook helemaal into haken was. Doe ik ook nog graag maar op dit ogenblik haak ik niet zo vaak meer.

MAAK JE : omvat al het andere waar ik mogelijks mee bezig ben.
Mijn kinderen bedachten mee de naam, natuurlijk naar aanleiding van waar ze me toen vooral mee bezig zagen.

Intussen blog ik regelmatig over gezonde voeding. Als we dan creatief omspringen met naamvorming : Koekje legt de link met voeding.
Haakje : tja haken is geen hoofdbezigheid maar laat het de link zijn naar alles wat met textiel te maken heeft in de brede zin van het woord.
Maak je : omvat alles wat je onder DIY kan onderbrengen.
Is dit een bevredigende verantwoording om de naam toch te behouden ?  Wat denk je ?

Als je Flow weekly van deze week nog niet in huis hebt, hier een kleine blik op wat je kan verwachten :

Ik maakte letterlijk en figuurlijk een kleinigheidje. Een minihoesje voor een muntje (winkelkarretje) om aan jouw sleutelhanger te hangen bijvoorbeeld.

Tip : klik op de foto’s, dan zie je ze beter.

Eéntje is gemaakt uit nepleer, de anderen uit bedrukte knutselvilt, het sluit met een Kamsnap.

Doe je graag mee aan deze Give-away ? Je mag hieruit eentje kiezen wanneer je gewonnen hebt, dus nu moet je nog niet beslissen welke je wil.
Wat moet je doen ? 
1. Volger worden of zijn van deze blog
2. Een reactie achterlaten bij dit bericht en bevestigen dat je meedoet
3. Onze Facebookpagina liken : Facebookpagina (klik)

Je kan meedoen tot vrijdag 19 december. Op zaterdag 20 december maak ik de winnaars bekend. Dan heb je nog een extra pakje voor jezelf onder de Kerstboom.

Lieve groetjes,

CreativEls

17 gedachtes over “Wat je krijgt als je geeft !

 1. Oeps als eerste….Zelf vind ik je blog-naam leuk ,en zo te lezen helemaal jij, dus houden zou ik zeggen. Volger ben ik al langer en nu nog liken.
  Proficiat met de blog-verjaardag en hopelijk kom ik je hier nog regelmatig tegen.
  En ja ik doe heel graag mee met de leuke give away.
  Groetjes

  Like

 2. Fijn om je zondag in levende lijve even te hebben ontmoet (Supermarkt) ;o) Ik doe graag mee, een muntjesomslagsleutelhanger is altijd handig, want heb meestal juist geen 0.5,1 of 2€ op zak… Een virtuele betaler ;o) groetjes, mamaLoes (1e ed. supermarkt) ;o) /miezemuis

  Like

 3. Dag Els, omdat ik je blog altijd al erg inspirerend hebt gevonden, volg ik hem al van begin af aan! Je naam, ingegeven door Rune, zou ik behouden..; hij dekt de lading en past echt bij je blog. Ook nu ik heel erg weinig tijd heb, neem ik als pauze soms snel even een kijkje op je blog omdat ik het niet kan laten 😉 en het me even heerlijk afleidt.
  En omdat jouw blog 3 jaar wordt vandaag, krijg jij van creazusje An ook een kadootje, een DIY creaboek Zing ze! dat net ook vandaag werd gelanceerd en waaraan de creazusjes een kleine bijdrage mochten leveren. Morgen zet ik er kort iets van op onze blog. Nog een Hiep er de piep Hoera!!! 3 dikke zoenen en tot binnenkort! creazusje An

  Like

 4. Gefeliciteerd, ik volg je pas sinds gisteren. Dus ken je nog niet zo goed. Ik vind het ideetje heel erg leuk en vind de snaps ook erg handig. alleen vind ik ze in Nederland niet zo makkelijk te vinden. Toch maar weer eens speuren naar ze, want ook dit is een leuk idee. 🙂
  Ik kan niet meedoen met je Give-away, want ik heb geen FB meer, maar voor degenen die gaan winnen: heel veel plezier ervan. En jij natuurlijk met weggeven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s