Weet je wat ……?

Hallo,

Weet je wat ik niet graag doe ? Knopen aannaaien. Als ik het kan zal ik het vermijden. Vermijden door een alternatief te zoeken of het heel lief aan mijn mama te vragen. Maar mama woont op 126km van mij vandaan, dus dat is niet evident. Maar goed, nu de Kamsnaps en ik maatjes zijn mogen ze mij vaak verder helpen.
Zo ook met deze Menina. Menina (Zo Geknipt 1 Recept 24) vind ik een heel leuk tasje om te maken alleen die acht knopen aannaaien is dus niks voor mij. Nu had ik eens een unicolor uitvoering in mijn hoofd en met Kamsnaps ter vervanging van knopen.

Tip : klik op de foto’s, dan zie je ze beter

Stof : Unicolorkatoen van bij Juffertje Uil (klik) , voeringstofje, katoentje uit eigen voorraad.
Paspel, jeansbloempjes en Kamsnaps  van bij : Kamsnappers.be (klik)

Oh ja, ik vond nog een tof naaiclubke kort bij huis. Nog korter bij huis dan Leopoldsburg. In Overpelt komen toffe dames wekelijks op woensdagavond samen. Noord Limburg naait, heet het groepje. Afgelopen woensdag ik daar naartoe, heel tof en gezellig was het. Daar begon ik deze tas te maken. Tof nu heb ik twee groepjes waarmee ik gezellig kan naaien. Ik hou ook van nieuwe ontmoetingen dat het meebrengt. Happy me dus !

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

12 gedachtes over “Weet je wat ……?

  1. Een heel leuk tasje en een slimme oplossing als je een hekel hebt aan knopen aannaaien. Maar zo erg is dat toch niet, voor mij gaat knopen aannaaien sneller dan kamsnaps plaatsen. Ik wist niet dat er in de buurt naaiclubjes waren, fijn dat te lezen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s