Soft Cactus meets Juliette

Hallo,

Intussen is er een heel mooie nieuwe collectie uit van Soft Cactus, u zal het ook al opgemerkt hebben. Ik heb  al mijn keuze gemaakt (maar nog niet gekocht) en mogelijke creaties in mijn hoofd.

De combinatie die ik u hier toon, pikte ik ergens op. Ik vond dat zo mooi en omdat ik die stofjes ook zo had liggen heb ik ze ook zo gemaakt. Ik maakte twee versies. De ene met een suède-achtig nepleertje de andere met een gladde variant. Het was voor het eerst dat ik met dergelijk materiaal werkte en dat is goed bevallen.

Het patroon is Juliette 1 uit het boek Mijn tas.
Als sluiting terug Kamsnaps, donkergoud van de gladde serie omdat deze sterk aanleunt bij brons en ik vond dat erbij passen.

Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter

Stoffen : Grote bloem : Soft Cactus (Markt Maastricht), kleine bloem : Soft Cactus (Stoffencircus, Stoffenstunter)
Glad nepleer : rekbaar, Speciaalzaak Magic (vlakbij Delhaize in Neerpelt)
Suède-achtig nepleer : rekbaar : Stoffencircus Lommel
Kamsnaps en paspel : www.kamsnappers.be (klik)

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

9 gedachtes over “Soft Cactus meets Juliette

  1. Dat viel goed mee eigenlijk. Ik kende de truk mocht de stof niet vooruitschuiven onder de naaimachine om er papier onder te leggen, maar dat was niet nodig. Verder paperclips gebruikt om stoffen op elkaar te spelden, zo komen er geen prikgaatjes in het nepleer.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s