Voor twee nichtjes

Hallo,

Goede vrienden van ons werden nog eens tante en nonkel (oom voor de Nederlandse lezers). Nonkel werd zelfs peter (peetoom voor de Nederlandse lezers). Omdat we de broer en zus van onze vrienden regelmatig ontmoeten wanneer we uitgenodigd worden op verjaardagsfeestjes en andere leuke feestelijkheden maakte ik cadeautjes. Vandaag kon ik ze afgeven.

Voor de grote zussen maakte ik nog eens de Menina tas uit Zo geknipt 1 ! Ze zijn ongeveer drie jaar en kregen nu hun eerste handtas. Ik gebruikte dezelfde stofjes maar in een andere tint.

De ene kreeg er een zusje bij en de andere een broertje. Daar maakte ik gepersonaliseerde luierhoesjes voor,  geïnspireerd op het geboortekaartje. Ik observeerde de kaartjes goed bij onze vrienden.

Tip : klik op de foto’s, dan zie je ze beter.

Inmiddels is Zo Geknipt 2 uit. Er staan weer leuke projecten in. Op de Cover van het boek zie je een overzicht. In 2015 gaat er opnieuw een Sew Along door n.a.v dit  tweede boek. Ik deed mee aan de vorige en ook aan deze ga ik meedoen.  Wil je ook meedoen, klik dan op de link in de zijbalk van mijn blog. Daar ga je alle info vinden . Je kan er ook previews zien van de projecten.

Er is ook een Facebookpagina van het boek : klik (hier), alsook van de Sew Along klik (hier)

Lieve groetjes,

CreativEls

6 gedachtes over “Voor twee nichtjes

 1. Weer hard gewerkt Els! Ik heb het nieuwe boek nog niet kunnen inkijken. Ik had de indruk dat er ook wat babyspullen instaan waar ik dan niet zoveel meer aan heb. Blijkbaar zijn ook al de plaatsjes voor de sew along bezet, jammer!

  Like

 2. Je kan nog wel meedoen aan de Sew Along. Alleen de plaatskes om mee te schrijven op de blogspot blijken volzet. Als je meedoet kan je nog altijd jouw creaties showen op de FB-pagina en Jos en Tialda zullen een stukje schrijven op de blog als je dat wil. Maar je kan wel nog meedoen. Er staan wel wat babyspullen in maar dat zijn er maar een paar. Er staan vooral leuke tassen in en die zijn zeeeeer de moeite waard.

  Like

 3. Het is nooit te vroeg om als vrouw een handtas te hebben. 😉
  De eerste exemplaren van de zusjes zijn alvast prachtig!
  Plezant hé, als je cadeautjes zo kan personaliseren, je cadeautjes zijn echt geslaagd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s