Eindelijk ! Verrassing.

Hallo,

Na de laatste weken mij vooral met gezonde voeding en het huishouden te hebben beziggehouden nam ik vandaag de tijd om een aantal projecten eindelijk af te werken.

Met het schaamrood van wel 10 lagen dik op de wangen kan ik jullie vandaag het resultaat laten zien van de verrassingen voor de winnaars van de zogenaamde Give-away.
NOOIT, ‘read my lips’ hou ik nog een give-away met niet afgewerkte items. Het bleek geen haalbare kaart iets op een deftige termijn af te krijgen. Dus ALLEEN nog een give-away met kant-en-klare, wel zelfgemaakte items.

De winnaars kozen elk hun stofje uit dit aanbod :

Ik maakte iets uit dit boek :

De projectjes waren begin augustus klaar. Ik diende echter nog Kamsnaps aan te brengen.Ik had gedacht dat het snel voor mekaar kwam. Maar  Kamsnaps en ik bleken geen goede vrienden, toch niet om snel effe te doen. Het mislukte en dus konden de enveloppen niet op de bus voor ik met vakantie ging.

Eenmaal thuis van vakantie zat ik in een creatieve dip, andere dingen kregen prioriteit. Tot ik op het event van La Maison Victor een demonstratie kreeg van hoe ik die kamsnaps diende te gebruiken.Vandaag vond ik eindelijk de tijd en moed om er terug aan te beginnen. Plots had ik het door hoe het moet en het lukte meteen. Maaaaar, maaar even onoplettend en ik plaatste er toch één verkeerd, nl. de sluiting niet op de juiste plaats. Een hulplijn (FB-groep : Naaien voor vriendinnen) moeten inroepen om de verkeerdgeplaatste te kunnen verwijderen zonder scheuren of opnieuw te moeten naaien.
Hèhè gelukt !
Ik maakte de kleine Tilly, het eerste project voor mij uit Mijn Tas en de eerste keer Kamsnaps.

De enveloppen gaan woensdag op de post, want dan ben ik vrij. En winnaars en Hurms, in jullie pakje zal nog een verrassing worden toegevoegd als sorry voor het lange wachten.

Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter.

En zijn jullie dikke vrienden met Kamsnaps?  Vanaf vandaag is er iets moois beginnen bloeien tussen ons……..wordt vervolgd…….

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

6 gedachtes over “Eindelijk ! Verrassing.

 1. Prachtige resultaten!
  Kamsnaps, ik ben wel fan.
  Ik vind het plezant dat er zoveel kleurtjes zijn en ik vind het makkelijk om mee te werken.
  Jouw kamsnaps zijn mooi afgestemd op de tasjes, prachtige combinaties!

  Like

 2. Amai Els, Respect! Momenteel verzuip ik in het werk zodat heel het creaverhaal een beetje op zijn gat ligt maar in de vakantie bestelde ik nog een megapakket kamsnaps… ik ben benieuwd wat dat gaat worden!!!
  Ook kijk ik erg uit naar de give a way die mijn richting uitkomt ;-)))) ik ga het koesteren tot en met!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s