Car Free Day

Hallo,

Van 16 – 22 september is het de week van de mobiliteit. Met op donderdag 18/9 Car Free Day. Ik nodig je uit om dan jouw auto eens aan de kant te laten staan en bv met de fiets naar het werk te gaan. Er wordt dan een mooie nazomerse dag voorspeld, de uitgelezen kans om het eens uit te proberen wat het geeft om met de fiets naar het werk te gaan. Veelal krijg je een mooie fietsvergoeding. Niets dan voordelen, goed voor jouw gezondheid (beweging), goed voor jouw budget ( fietsvergoeding en besparing op gebruik van jouw auto), goed voor het milieu (goed voor iedereen). Ik geef het goede voorbeeld en fiets dagelijks 40 km naar en van het werk en ik kan het alleen maar aanbevelen. 

Je doet toch mee ?Meer info vind je hier (klik)

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

5 gedachtes over “Car Free Day

  1. Helemaal aan de kant lukt jammer genoeg niet, maar de laatste maanden heeft mijn fiets al vele kilometers met mij gedaan. Zo ga ik al een aantal weken naar mijn hobbyclubke met de fiets, toch ook een uurtje op en een uurtje terug … tijdrovend inderdaad, maar doet zooo deugd!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s