Kookwijzer

Hallo,

Ik blogde er hier (klik) al over. Ik won een prijs. De eerst drie dagen van deze week hoef ik niet na te denken over wat er op tafel komt. Ik kreeg een boodschappentas vol ingrediënten om drie recepten klaar te maken. Recepten volledig uitgeschreven, tips en advies.
1) Zalmfilet met courgette en balsamicojus

2) Slaatje met gekonfijt spek en geitenkaaskroketjes

3) Salsa van mango en avocado met kruidige kip–> met dit receptje won ik hun wedstrijdje
Dit aten we ook vanavond en man lief vond het lekker, hij at het nog niet eerder. Dus het komt hier zeker en vast terug op tafel.

 Ook een leuke keukenschort zat in de tas.
Alles werd netjes geleverd op mijn werklokatie. Normaal leveren ze aan huis maar gezien ze nog opstartend zijn woon ik net buiten de leveringscirkel maar de gemeente waar ik werk valt er nog binnen. Dus op het einde van mijn werkdag nam ik de tas in ontvangst.

Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter

Volgende ingrediënten zaten in de tas : zalmfilet, rijst, ui, courgette, rozijnen, peterselie, geitenkaaskroketjes, gerookt spek, sinaasappel, granaatappel, gemengde sla, yoghurt natuur, meergranenbrood, toastbrood, kipfilet, mango, avocado, rode ui, verse koriander, limoen, nachochips, keltisch zout.

Neem zeker eens een kijkje op de site van Kookwijzer (klik). Ook hun Facebookpagina (klik) kan je liken.

Lieve groetjes,

CreativEls

6 gedachtes over “Kookwijzer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s