Verrassing

Hallo,

Jaja, stilletjes aan gaat het er van komen,……de winnaars die deze give-away (klik) wonnen gaan hun verrassing krijgen. Ik ga de spanning er nog even in houden over wat precies het gaat worden maar ze mogen al wel een stofkeuze maken. Er zijn vier mogelijkheden, er waren drie winnaars. De vierde is voor iemand aan wie ik al langer iets beloofde en dat is er nog steeds niet van gekomen.

Pffff, volgende keer dat ik nog iets weggeef, zorg ik dat het al af is want nu is er veel te veel tijd overheen gegaan. Ik schaam mij wel een beetje, maar belofte maakt schuld en ik sta niet graag in de schuld.

Wie eerst van deze vier  reageert heeft eerste keuze. Wat gekozen is, is weg, dan maak je een andere keuze. Ik hoop dat je smaak er tussen zit, Kimberly, Creazusje An, Corie en Hurms.
Hier komen de mogelijkheden, de foto’s zijn bij avondlicht met mijn telefoon genomen, dus niet van de beste kwaliteit, mijn excuses daarvoor.

1. Oud roze met ecru en zwart

 2. Oud blauw ecru en donkerbruin
 3. Groenig met ecru
 4.Oranje-blauw-groen
Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter
Ik hoop snel jullie reacties en keuze te lezen. Opgelet dit is een reeds gewonnen give-away de winnaars zijn reeds bekend en kunnen een keuze maken.
Lieve groetjes,
CreativEls
Advertenties

8 gedachtes over “Verrassing

 1. Sorry KDG, deze give-away is al afgelopen. De winnaars zijn al bekend, zij mogen een stofje kiezen. Volgende keer ben jij misschien een winnaar. Toch bedankt voor jouw belangstelling. Lieve groetjes, CreativEls

  Like

 2. Dan ben jij de terechte winnaar ! Sorry dat onderscheid kon ik niet maken omdat het onder een andere naam was/is. Komt in orde Kimberly, voor jouw de oranje blauw groene stofcombinatie.

  Like

 3. Wat een prachtige kleuren, en wat te gek!
  Ik heb je gelijk een mail gestuurd, ben volkomen verliefd op stof combi 2 geworden, maar de andere combi's vind ik ook heel erg mooi!

  Groetjes en benieuwd wat je ervan gaat maken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s