Ik proBEer TERUG te zijN

Hallo, hallo,

Het is precies drie maanden geleden dat ik nog een blogbericht schreef.
Hebben jullie mij gemist ?

Totaal ongepland trad er een blogpauze op. Nadat ik mijn langverwachte reis had gemaakt (naar NYC)  ging manlief de hele Paasvakantie naar het buitenland en daarna had ik nog veel werk ter voorbereiding van het Vormsel van onze dochter. Een lenteschoonmaak drong zich ook op en zo komt het dat ik even verdween uit Blogland.

Maar ik ben wel creatief bezig geweest. Ik maakte de uitnodigingen, foto’s en fotokaarten zelf voor Runes Vormsel. Er kroop stiekem veel tijd in. Rune koos voor een kleurrijke outfit, dus werd alles daaraan aangepast. We maakten er een groot feest van met veel volk dus er dienden wel wat exemplaren te worden voorzien.
We gingen voor een retro-vintage style.

De uitnodigingen + enveloppen :

 Ik gebruikte een Petit Pan stofje dat ik met vliesofix fixeerde op stevig gekleurd papier. De enveloppen werden versierd met doillies. Een ouderwetse, maar weer helemaal in, labelmaker van Dymo kwam ook van pas.

De foto-kaarten :

Fotocollages van de selfmade fotoshoot in een selfmade studio.

Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter.

Het werd een superleuke dag met schitterend Feestweer.

En ik kan jullie meedelen dat het terug begint te kriebelen om aan het naaien te gaan.Om eindelijk mijn belofte aan vele mensen na te komen met alles wat ik nog dien weg te schenken. De winnaars van mijn laatste give-away in de eerste plaats. Ik denk dat ik in volgend boek, waar ik reeds lang naar uit keek, zeker en vast inspiratie vind.

Lieve groetjes,

CreativEls


Advertenties

8 gedachtes over “Ik proBEer TERUG te zijN

  1. Wauw zeg, wat een prachtige uitnodigingen! Proficiat met het vormsel! En wat een mooie broek dat ze aanheeft. Het was inderdaad prachtig weer vorige zondag.
    Nog heel veel plezier met nagenieten!
    En ja, ik heb je gemist! Welkom terug! 🙂

    Like

  2. Ik ben juist vandaag zelf weer eens begonnen met blogjes te lezen, schreef zelf nog wel blogjes, maar het lezen er van schoot er steeds een beetje bij…dus heel eerlijk heb ik je daarom niet gemist…hahaha…maar fijn dat je er weer bent!! Je bent hartstikke druk geweest zeg!! Grtzz..Maddy

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s