Tot volgend jaar ! Verslag van een Topavond

Hallo,

Ik kondigde het hier (klik) al aan dat ik zou deelnemen aan DE BIG BLOGAMEETUP. Vol ongeduld keek ik er naar uit en afgelopen zaterdag was het eindelijk zo ver.

Zal ik jou wat verklappen ?  Stiekem was dit ook een droom van mij, zo een groot event om medebloggers te ontmoeten. Helaas ben ik niet zo een organiseertalent. Dus organiseerde ik als give-away al eens een blogontmoetingsdag en dat was een groot succes. Mijn initiatief werd enthousiast onthaald. Je kan het hier  (klik) en hier (klik) nog eens nalezen. Als bij toeval kwam ik aan de weet dat Soetmin en een aantal mede-enthousiasmelingen plannen smeedden.  Er kwam een doodle met verschillende data waarop het event kon doorgaan, ik blokkeerde al deze data in mijn agenda want dit aankomende event wilde ik voor niets of niemand missen.

Toen de datum bekend was nodigde ik meteen mijn in ‘real life’ blogvriendinnen Klaartje Nel (klik)  en De Creazusjes (klik) ook uit om deel te nemen. En zo komt het dat wij op zaterdag 8 maart 2014 met een autootje vol vanuit De Kempen naar Antwerpen reden. De sfeer zat er onderweg al meteen in en als we in het voorbijrijden de reeds volle Wasbar (klik) zagen kon het niet snel genoeg gaan om een parkeerplaats te vinden .
Je las misschien op andere blogs reeds een verslag, toch wil ik mijn versie ook met jullie delen.
Helaas heb ik geen foto’s genomen. Gelukkig mogen we de foto’s lenen van Caroline Delaere (klik) .
Hier de sfeerbeelden :

1/ Rechts op de foto Soetmin, de organisatrice van deze avond. Haar blog vind je hier (klik)

5/ Van Polabora (klik) kregen we allemaal een Retro polaroid style print van een persoonlijke foto. Ze werden mooi uitgehangen.
Hier zie je mijn Polaroid style foto, het is een foto van een modetekening gemaakt door mijn grootmoeder uit de jaren 1930. Bij gebrek aan een flaterende foto van mezelf stuurde ik deze foto in. In één van de twee goodiebags zat ook deze leuke spreuk, aangeboden door Polabora.
7/ We kregen ook deze superlekkere belegde bagels aangeboden. Deze werden voorzien door

9/ Ook de zoetebekken kwamen aan hun trekken met deze heerlijk minicupcakes voorzien door
Babycakes and rabbits (klik)

11/ Liesel Love (klik) heeft een spiksplinternieuwe webshop (klik), zij had een aantal leuke stofjes bij die we konden aankopen.

12/ Inspiratie kon opgedaan worden in Het Leuke Mamaboek van Lobke .

14/ Poseren voor een groepsfoto. Ik sta er niet tussen hoor, voor diegenen die willen gokken wie ik zou zijn op de foto.

We gingen naar huis met twee goed gevulde goodiebags. Hier zie je een glimp van de inhoud.

Leuk tafelzeil en hip plakfolie van : From Lola with love (klik)

Oorbelletjes van Juwelen Gerhilde (klik), een bon van Belle Lien (klik) een stoffen en fournituren webwinkel.
Heerlijke chocolade van Delhaize (klik), opgegeten door mijn kleine en grote man. Een uitnodiging voor de
Nederlandse blogontmoetingsdag, De Netwerkborrel (klik), die doorgaat op 29 maart 2014 in Amersfoort. Dus Nederlandse volgers, spreekt mijn verslag jullie aan, schrijf je als de bliksem in voor de Nederlandse versie. Helaas kan ik er dan niet bij zijn want dan zit ik in het buitenland, anders had ik het zeker overwogen ook daar naartoe te gaan.

Er zat nog veel meer in de goodiebags. Een overzicht van alle sponsors  en alle deelnemers aan
De Big Blogameetup vermeld ik in een apart blogbericht.

Wat mij betreft is dit evenement voor herhaling vatbaar, dus nodig ik je nu al uit om de volgende editie niet te missen, daar moet jij medeblogger  ook bij zijn.

Lieve groetjes,

CreativEls

11 gedachtes over “Tot volgend jaar ! Verslag van een Topavond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s