Deken vorderingen

Hallo,

Dit bericht geeft een weergave van week 6 en week 7 van de Crochet Along 2014, ineens.

 Zie je de sterretjes ? De 6de rij als je vanaf boven telt. Wel toen ik de uitleg de eerste keer las van deze ‘Star Stitch’ kon ik er eigenlijk niet goed aan uit. Dus vertoonde ik uitstelgedrag. Maar toen ik er eens rustig voor ging zitten, kwam het allemaal in orde.

Wat hier ook aan leuk is, de keuze van de kleurenwisseling. Wikken en wegen welke kleur als volgende aan de beurt is zodat het toch een mooi geheel vormt. Ik maakte vooraf wel gebruik van de Random stripe generator. Daar kan je jouw kleuren ingeven en het aantal rijen dat je wil maken. De computer maakt dan een kleurenafwisseling. Ik hou er mij niet 100% aan, aan wat de computer voorstelde maar het is een goede leidraad. Ik pas de kleuren ook aan, aan de steken en hoe dat mij, mooi lijkt.

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

4 gedachtes over “Deken vorderingen

  1. Hihi, dat ken ik, dat uitstelgedrag als mij iets niet duidelijk is 🙂
    Toffe tip van die random stripe generator, even googelen en al gevonden, ziet er idd handig uit!!
    En ondertussen zal je al wel veel verder zijn!
    Dank je wel voor de verjaardagswensen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s