Aztec Ro(c)k(‘s)

Hallo,

Eindelijk, eindelijk, eindelijk ! Het is mij gelukt een rokje te maken.
Ik koos voor het model Aztec (vandaar de titel van dit bericht) uit de Ottobre woman herfst/winter 5/2012. Ik koos dat patroon omdat ik een gevoerde rok wilde maken en bij dit patroon stond alles netjes uitgelegd inclusief voering.
Het stofje komt van Bambiblauw (klik hier), maar is momenteel niet meer verkrijgbaar heb ik gezien.

Deze foto werd door zoonlief genomen. Ondanks dat ik inmiddels 7 kg lichter weeg, past hij nog. Hij zal nu heel veel gedragen worden nu hij nog past. Er zijn nog wat kilootjes te gaan.

Het patroon voor het volgende kledingstuk dat ik voor mezelf wil maken is al uitgetekend. Het wordt een jurk. Toen ik dit stofje tegenkwam op de site van Bambiblauw was ik meteen verliefd, het wordt dus een jurk in deze stof Wildflowers lagoon.

Lieve groetjes,

CreativEls

11 gedachtes over “Aztec Ro(c)k(‘s)

  1. Proficiat met de 7 kilootjes die eraf gegaan zijn. Bij mij zouden er ook wel een paar af mogen, maar ik ben er momenteel te lui voor :-s Erg he! Ik vind gewoon de moed niet om terug te gaan sporten en terug wat gezonder te eten.

    Je rokje staat je echt geweldig mooi! Ik heb nu al een voorgevoel dat dat kleedje ook een prachtstuk gaat worden!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s