Start Crochet Along week 1

Hallo,

Op 3 januari ging de crochet along van start. Die dag moest ik werken en het daaropvolgende weekend was enorm druk, familiebezoekjes. Dus ik maakte mijn start wat later.
Heb je ook zin om een start te nemen of wil je het patroon voor later, klik dan hier . Daar vind je alle info en kan je de PDF downloaden van week 1. Als je dan trouw blijft volgen heb je na vele weken het hele patroon met uitleg bijeengespaard.

Als wol koos ik Universa van Schachenmayr SMC. Dit omdat het een zachte Acrylwol is doordat die met Merinowol is gecombineerd. ‘Hij haakt lekker weg deze wol’ zoals men in Nederland zou zeggen. Ik koos de wol ook omdat ze mooie kleuren hebben en ik vond mijn gading aan kleurtjes bij Veritas.
Ik haakte een ketting van 194 lossen, zoals in het oorspronkelijke patroon.
De eerste rij wordt met halve stokjes gehaakt en de tweede rij met stokjes.
Zoals je kan zien heb ik de haakpen en de derde kleur al in de aanslag om verder te haken.
Op naar week 2 !

Dus beste volgers, ik heb de creatieve bezigheden terug hervat, wel aan een trager tempo dan voorheen, hoe dat komt vernemen jullie hier binnenkort wel een keer. Dat wil ook zeggen dat mijn blogpauze er ook op zit……
Wil je nog deelnemen aan de Koekje Haakje Maak Je verrassings Give-away dan kan dat nog tot vrijdag
10/01/2014, klik hier. Zondag 12/01/2014 maak ik de winnaars bekend. Winnaars, want hier zijn er altijd meerdere winnaars. De verrassing is nog altijd een verrassing. Wat ik al wel kan verklappen  is dat het patroon al getekend en uitgeknipt is. Dat staat dus ook in de startblokken.

Lieve groetjes,

CreativEls

Een gedachte over “Start Crochet Along week 1

  1. Ik ben blij dat je weer terug bent en hoop dat er niks te ernstigs gebeurd is! Mooie kleurtjes heb je gekozen voor de deken, ik sla het patroon lekker op (dat is ook Hollands :-)) en ga er later eens mee aan de slag. Eerst vierkantjes haken 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s