Klik, ook in het echt

Hallo,

Gisteren beleefde ik een bijzondere dag. Een beetje spannend was het ook. Ik reisde er voor naar de andere kant van het land, met de trein en in het gezelschap van een boek.

Ik had een gevoel, het klikt, tussen ons. Gisteren mocht ik nog maar eens ervaren dat mijn gevoel mij niet in de steek laat want de virtuele klik die ik mocht ervaren is er in het echt ook.

Ik had een blogontmoeting met Trui, Miss Creatuurtje.

We genoten van een mooie herfstwandeling langs de Vesten in Ieper en bezochten het klik (hier)

 
De prachtige foto’s die Trui nam van de wandeling en verslagje van onze ontmoeting kan je op haar blog zien en lezen klik (hier)
 
We hadden elkaar veel te vertellen, we hebben toch heel wat gemeenschappelijke interesses.
Zoals onze vaderlandse geschiedenis. Door de verhalen van mijn grootouders heb ik een bijzondere interesse voor de wereldoorlogen. Volgend jaar is het 100 jaar geleden dat WOI begon. Er verschijnen ongetwijfeld nog interessante boeken omtrent dit thema, fictie en non fictie.
Eéntje van dit jaar (2013) staat al op mijn te lezen lijst Oorlog en Terpentijn van Stefan Hertmans, die de eerste Grote Oorlog als thema heeft.

Recensies over het boek kan je hier (klik) lezen.

Door het zware thema dat ik hier aanhaal lijkt het misschien alsof het een sombere dag was maar dat was het niet. Neem gauw een kijk bij Trui en geniet van de prachtige foto’s en info.

Nogmaals, bedankt Trui voor de fantastisch mooie wandeling en de leuke ontmoeting. Het was ook voor mij een Happy Moment.

 
Lieve groetjes,
 
CreativEls
 
 
 
Advertenties

10 gedachtes over “Klik, ook in het echt

  1. Tof zo'n fijne ontmoetingen. Ik ben net een jeugdroman over WO I aan het lezen: 'Iedereen bleef brood eten' van Do van Ranst. Een vroege voorbereiding voor mijn lessen volgend jaar. Het is een ferme klepper, maar dat houdt een echt leesbeest niet tegen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s