Naaien voor en met zusjes

Hallo,

Lise en Ilke zijn twee zusjes. Dochters van vrienden van ons. Ilke was in augustus jarig, ze werd een tiener. Nadat ik al eerder een tas maakte voor een tiener, dat kan je hier (klik) nog eens nalezen en bekijken, vond zij het leuk om ook zo één cadeau te krijgen. Ze mocht een stofje kiezen uit mijn stofjes. Vandaag kon ik de tas eindelijk afmaken. Het is de kleine tas, met verzonken rits uit het boek Zo Geknipt ! .

 
Vandaag wordt Lise 12 jaar. Ze heeft interesse voor naaien. Het was al langer afgesproken dat ik in de herfstvakantie haar een workshop zou geven. Ze zag dat wel zitten om het te laten doorgaan op haar verjaardag zelf. Ze wou graag een pennenzak leren maken. Ze mag trots zijn op dit mooie resultaat.
 

Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter.
 
Lise kreeg er nog een naaiboek van ons bovenop. Ik kocht dit boek (klik) omdat er leuke, hippe, naaiprojectjes instaan die een meid van 12 wel aanspreken, denk ik.
 
Voor wie nog wat van mij verwacht i.v.m Kikker Leest, nog een beetje geduld a.u.b. Waarschijnlijk krijgen jullie het maandag in de bus. En daarna blog ik er over. Het geduld zal beloond worden want jullie krijgen er een zelfgemaakt cadeautje bij. Ik had/heb nog wat tijd nodig om het klaar te krijgen. Zelf ontving ik al twee van de drie Kikker Leest brieven. Ook daar blog ik nog over als ik alle post heb ontvangen.
 
En dit is een zinneke voor de aandachtige lezer. N.a.v mijn handwerk voor Kikker Leest volgt er ook een Give-away. Dus hou het hier en op Facebook goed in het oog, want ook Facebook Fans kunnen dan wat winnen.
 
Lieve groetjes,
 
CreativEls

9 gedachtes over “Naaien voor en met zusjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s