Snorrenpost met slabsjaaltjes

Hallo,

Ik maakte slabsjaaltjes. “Wat ? ” denk je misschien. Wel ik vind slabsjaaltje een hipper en mooier woord dan zever- of kwijldoekje.
De mama van Mylan, Mylan het petekindje van DMDH, vroeg of ik er kon maken, want het kleine manneke zevert veel. Tuurlijk kon ik dat. Als sluiting gebruikte ik drukknoopjes, de achterkant is badstof, dat neemt goed het vocht op en is onderhoudsvriendelijk.

Ik gebruikte deze (klik) uitleg en patroon. Het is in een wip klaar.

Ik won een leuke give-away bij Maddy’s blog Maak Het FF (klik). En vandaag ontving ik de leuke snorrenpost. Het pakketje omvat, een snorrenstempel + stempelkussen, snorren memoblaadjes, snorretjes om rietjes mee op te vrolijken, snorrenkraaltjes,  plaksnorren en fluo plakbandjes. Leuke items dus. Bedankt Maddy !

Er moest al meteen een plaksnor worden uitgetest, zo hadden we een snorrenman in huis.

Je kan ook nog altijd meedoen aan ‘Kikker leest’. Tot 14/10 kan je je nog melden.

Info vind je hier (klik)

Lieve groetjes,

CreativEls

7 gedachtes over “Snorrenpost met slabsjaaltjes

  1. Fijn Els dat het goed is aangekomen en zo te zien wordt er al veel plezier aan beleefd…hahaha, staat hem leuk!! Wat grappig die slabsjaaltjes, inderdaad beter dan zeverdoekjes 🙂 Fijne avond!! Grtzz..Maddy

    Like

  2. Dat is nu eens een leuke naam! Ik vind zeverdoekjes of kwijldoekjes ook zo gek klinken. En bedankt voor de link naar het patroon! Ik ga er meteen mee aan de slag voor geboortekadootjes!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s