Kikker leest met taart

Hallo,

Vorig jaar nam ik al deel aan “Kikker leest”. Ook dit jaar gaat er een editie door.
‘Wat is dat ? ‘ hoor ik jou denken. Wel, de deelnemers delen hun boekentips met elkaar. Je geeft jouw adres, e-mail eventueel link naar jouw blog op en je ontvangt drie adressen van andere deelnemers waarmee je jouw leestips mag delen. Zelf ontvang je ook van drie deelnemers leestips. Het uitwisselen van de tips gaat nog op de oude manier, via brief.

Wat ik er vorig jaar mee deed kan je hier (klik) nog eens lezen en wat ik ontving hier (klik) .
Lijkt het jou wat en wil je ook mee doen ? Neem dan een kijkje bij Sophie en Liesbeth, hier (klik) en hier (klik)

Fiene wordt vijf en ik mocht een taart maken voor haar kinderfeestje. Intussen heb ik een beetje een eigen stijl ontwikkeld, vind ik. Ik haalde inspiratie bij een taart die ik eerder maakte voor een vijf-jarig meisje, want die houden toch allemaal van roze en prinsessen. Ik gaf er een paar andere details aan, zo is de taart niet helemaal hetzelfde.

Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter.

Nog een fijn weekend !

Lieve groetjes,

CreativEls

3 gedachtes over “Kikker leest met taart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s