Blogontmoeting

Hallo,

Waarschuwing : dit is een lang bericht met veel foto’s

De trouwe volgers en lezers herinneren zich nog wel mijn Give-away ter gelegenheid van mijn 40e verjaardag. De winnaar kreeg van mij nog niet bepaalde zelfgemaakte cadeautjes en mocht mij de leuke plekjes en winkeltjes laten zien in haar favoriete stad. Deze dame (klik) won.

Op zaterdag 20 juli was het dan zover, ik zou Kelly ontmoeten in Gent. We spraken af aan het station, ik ging met de trein omdat de Gentse Feesten van start gingen dat weekend leek mij dat het meest verstandigste. Ik zou haar herkennen aan haar gele (zelfgemaakte) rok, die kon ik niet missen.
Het was een beetje met schaamrood op de wangen want mijn beloofde zelfgemaakte cadeautjes waren nog niet af. Maar ik kon wel al wat ‘work in progress’ laten zien.

Eerst gingen we gezellig ontbijten in het Huis van Alijn.

Daarna kuierden we gezellig rond in Gent. Ik ontdekte er dit straatje met mooie graffitti (of hoe schrijf je dat ? )

Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter

Ik leerde Kelly de geweldige winkel Huiszwaluw kennen. Met allerlei moois voor in huis. Kelly kon er inspiratie opdoen voor het huis dat ze net kocht met haar man. Als je ooit in Gent komt moet je daar zeker gaan kijken. Neem maar eens een kijkje op hun website (klik) . Ze hebben er veel van Orla Kiely en Rie Elise Larsen, daar hou ik zo van.
’s Middags gingen we lekker eten en we sloten onze dag af met een bezoekje aan Chocoladebar Quetzal (klik), waar het moeilijk kiezen was uit al dat lekkers. Ze hebben ook vestigingen in Antwerpen en Leuven.

Ondanks het leeftijdsverschil, Kelly staat aan het begin van het leven, ik zit er midden in, klikte het goed tussen ons. We bleven constant aan de praat er vielen geen stiltes. Ik kan wel zeggen dat ik een (h)echte blogvriendin heb ontmoet.
Ik kreeg een mooi gevulde mand met veel leuks van Kelly,  geniet mee :

Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter

De eetbare parels gebruikte ik voor de taart die ik voor Ella maakte, die zie je hier (klik) .

Toen ik vorig weekend naar mijn geboortestreek terug ging maakte ik een tussenstop bij Kelly om het eerste deel van mijn zelfgemaakte cadeau te gaan overhandigen. Ik was er dan toch in de buurt.
Dit werd het :

Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter

Het patroon komt uit dit tijdschrift :

Het koste mij veel zweten om deze tas in mekaar te krijgen. De uitleg is in het Frans en enkel gedocumenteerd met tekeningen. Mijn tornmesje was in dit geval mijn goede vriend. Maar het eindresultaat mag er wezen, de buitenkant ziet er goed uit. De naden binnenin diende afgewerkt te worden met biais en dat is niet helemaal netjes gelukt. Toch hoop ik dat Kelly er blij mee is. Ik had de lat voor mezelf toch wat hoog gelegd. Daardoor raakten de andere plannen nog niet af voor Kelly maar met nog meer geduld van haar komt dat wel in orde, ze heeft dus nog wat te goed.

Aan  Hurms, die ik ook wat beloofde, dien ik ook nog wat geduld te vragen. Ik ga nu eerst een blogpauze nemen. Maar vergeten ben ik het niet hoor.

Ik vond ook nog leuke post in mijn brievenbus, ook ik diende wat geduld te hebben want ik won een Give-away bij Aankleedpopje (klik) . Daar zij afwisselend in Nederland en Zweden woont diende ik te wachten tot ze in Nederland was om dit moois te ontvangen. Echt nostalgie want ik spaarde in mijn kindertijd plaatjes van Sarah Kay.

Bedankt voor jouw interesse om dit bericht volledig te lezen. Ik weet dat het een beetje veel was deze keer. Nu gaan jullie mij een tijdje moeten missen want ik neem een blogpauze. Tot in september.

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

17 gedachtes over “Blogontmoeting

 1. Ik vond onze ontmoeting ook heel plezant! Wat leuk dat je al iets van mijn pakketje hebt kunnen gebruiken! De tas is zeeeeer mooi! Die kan ik zeker gebruiken in het begin van het nieuwe schooljaar, als ik nog niet zo veel moet meenemen 😉 en geen haast hoor! Ik mag al blij zijn dat ik iets krijg!!!
  Groetjes uit Noorwegen!

  Like

 2. Wat een heerlijk verhaal, en wat heb je genoten!
  En neem lekker je tijd een blogpauze op zijn tijd is ook heerlijk!
  Ik zit ook in blogpauze, we vertrekken zo richting far far away 😉
  Lieve groetjes,
  Hurms

  Like

 3. Oh super tof! Ik was eergisteren met manlief in Mechelen gaan ronddwalen, op goed geluk, en vroeg me af wat een inwoner mij zou aanraden. Zo dacht ik dan aan jou en hoe deze ontmoeting zou geweest zijn, of moest ze nog komen? En wat een toeval om dat dan net nu te kunnen lezen!! Wauw, zo gezellig en wat tof om zo goed met elkaar te kunnen babbelen!
  En nogmaals, een ongelofelijk prachtige tas!!
  Geniet van je verlof!

  Like

 4. Pingback: Creatieve Blogdate | Koekje Haakje Maak Je

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s