Ella

Hallo,

Vandaag trok ik nog eens naar mijn geboortestreek (de Druivenstreek, sinds 2000 woon ik als Vlaams Brabantse in Limburg). Er was een goede reden voor, het verjaardagsfeestje van mij petekind. Ella werd afgelopen vrijdag 5 jaar maar vandaag was haar feestje.
Dus naast een leuk cadeau nam ik ook deze zelfgemaakte taart mee. Biscuit, gevuld met aardbeienbotercrème. ‘Veel te mooi om op te eten’, zei mijn nicht en mama van Ella. Tja, ik had ze niet gemaakt om terug mee te nemen hé. Ze durfde ze niet aan te snijden. Eerst eens diep in en uit geademd en dan ging het mes er in. En ze viel in de smaak……

Tip : klik op de foto’s, dan zie je ze beter.

Alvorens naar het feestje te gaan maakte ik nog een tussenstop bij Kelly Jade (klik). Maar daarover later van de week meer.

Voor wie nog boekentips zoekt, mijn ‘Nog te lezen lijst’ (zie aparte pagina) is met een lange lijst uitgebreid.

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

5 gedachtes over “Ella

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s