Geboorte met slinger

Hallo,

Vandaag zat er superleuke post in de brievenbus. Ik won deze (klik) give-away bij Maaks-Els (klik).
Mijn naamgenootje Els houdt zowat van dezelfde dingen in het leven als ik, ze komt ook regelmatig een kijkje nemen op mijn blog en ik op de hare.
Vandaag zat de hele mooie slinger in de brievenbus in een mooi versierde envelop.

Ik mocht zelf de kleuren kiezen van de slinger. Ik koos voor groene en blauwe tinten omdat dit past bij jongens en meisjes. We hebben hier thuis van elk exemplaar eentje rondlopen dus past ie voor beiden. Ook de tekst mocht ik kiezen, ik koos voor HOERA dit past bij vele gelegenheden.
Els koos een mooi lettertype voor de letters van het woord.

Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter

Er zat ook een heel leuk kaartje bij :

En of de slinger naar mijn zin is. Heel erg bedankt Els.

Precies een week geleden op donderdag 27 juni werd het petekindje van onze man des huizes geboren. Omdat mama en Mylan (zo heet het kindje) in het weekend nog in het ziekenhuis bleven en er heel wat bezoek verwacht werd maakte ik cupcakes als versnapering voor het bezoek en versierde ze volledig naar het thema en kleuren van het geboortekaartje.

Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter

Lieve groetjes,

CreativEls

6 gedachtes over “Geboorte met slinger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s