Knor Knor Vintage in Waasland

Hallo,

Eerst en vooral mijn excuses. Ik ben bij mijn vorig bericht een beetje onbeleefd geweest.
Ik was u vergeten te bedanken. Hierbij zet ik dat recht :
Bedankt, allemaal voor de lieve verjaardagswensen, op welke manier ze me ook bereikten, heel tof en lief allemaal.

Toen ik afgelopen maandag terug ging werken was mijn bureau heel mooi versierd. Trollemans (voorlopig heeft hij nog geen andere naam) voelde er zich meteen thuis. Hij houdt mij voortaan goed gezelschap op het werk, samen met mijn toffe collega’s natuurlijk. Mijn bureau-collega’s nodigden mij via het mooie kaartje dat je hier ook op de foto ziet uit op een toffe uitstap naar Antwerpen.

Ik kreeg nog een leuk kaartje toegestuurd van In-pakt (klik hier). In-pakt is een webwinkel met allerlei leuke papierwaren en hebbedingen om uw spulletjes mooi in te pakken of uw cadeautjes mooi te pimpen.

Dit kaartje ontwikkelden ze samen met de dames van De kaartjesfee (klik hier) . Wanneer je dit kaartje ook leuk vindt, je kan het bij hen beiden kopen. De opbrengst van deze kaart wordt integraal geschonken aan de uitbreiding van kinderboerderij ’t Gulderijtje in Zemst.

Dit weekend genoten wij van het zonnetje, zoals één ieder van u, neem ik aan.
De jongens des huizes maakten er een sportief weekend van, wij (Rune en ik) meisjes maakten een uitstap naar het Waasland, om er te gaan stofshoppen. Maar er kwam meer  op ons pad.

Ik meende nog wat stofjes nodig te hebben. Hum, hum, de kast ligt hier nog vol. Nee, ik wil eindelijk ook eens wat kleding gaan naaien voor mezelf en daar heb ik geen stofjes voor liggen. Ik wou winkels waar wat keuze is en waar ik nog niet geweest was. Wij dus naar Sint Niklaas naar de Modecoupon. Een winkel met stoffen aan spektakel prijzen en veel keuze.
Daarna gingen we iets eten in Temse en kuierden efkes langs de Schelde.

Merk op, Rune draagt het bloesje uit ‘Stof voor durf het zelvers’ waarover ik hier (klik) al blogde.
Dat stofje verkopen ze ook bij de Modecoupon, en Rune kreeg leuke complimentjes over haar mooie bloesje van de verkoopsters.
Rechtover de Modecoupon is de Kringwinkel van Sint Niklaas gelegen. Uit nieuwsgierigheid gingen we ook daar eens kijken. Amai, daar kon je nog al eens iets vinden. Ik kocht er Vintage Tupperware. Het trok mij aan, anders plastieken pottekes genoeg hier in de kast, het deed mij aan mij kinderjaren terugdenken. Mijn grootmoeder had zulke pottekes….

Maar ik tikte er ook een geweldige kist op de kop voor maar 3€. Ik zal ze nog moeten pimpen maar ga daar veel naaispullekes in kwijt kunnen.

Bij ons hier in de kringwinkel vind ik nooit zulke schatten hoor. Ook Rune wou wat spulletjes kiezen, een uilenspaarpot en een Bambike.

Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter.

Daarna gingen we verder naar Schellebelle om naar Stoffen van Leuven te gaan. Daar hadden ze veel toffe stofkes in promo en toffe couponnekes. Ook heel veel keuze daar, wel stoffen van bekende designers, het wat duurdere segment maar omdat ze al wat korting gaven, mooi meegenomen.
De stofkes die we kochten zal ik vermelden als ik er wat van gemaakt heb. Ik kocht stoffen voor rokjes, eindelijk ne keer rokjes maken uit het boek van Mme.
Rune koos stofjes voor tassen.

Lieve groetjes,

CreativEls

10 gedachtes over “Knor Knor Vintage in Waasland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s