Hoera het is vandaag !

Hallo,

Ik heb jullie nogal lang laten wachten hé. Maar ik had er een goede reden voor, mijn 40e verjaardag vieren. Genoten en gevierd, dat heb ik. Morgen deel twee trouwens.
Het is weliswaar de koudste verjaardag in 40 jaar maar enkel vanochtend waren de hemelsluizen nog open en ik zag en voelde zelfs een streepje zon.

Bij het opstaan werd ik verrast door de jongste die al op mij zat te wachten (tot ik uit de badkamer kwam) verstopt achter de zetel met een feesthoedje op. Net als ik binnenkwam kwam ook hij te voorschijn om mij een gelukkige verjaardag te wensen.
Samen met zus had hij de avond tevoren een leuk briefje geschreven.

Tip klik op de foto dan je hem beter.

Ik vond hele leuke post in mijn brievenbus. Lieve kaartjes, zelfs een pakje. Toen ze (klik) gisteren een mooi verhaaltje postte over drie trolletjes had ik toch een vermoeden (hoop) dat er eentje mijn richting uit zou komen. En dat had ik dus goed aangevoeld, want het pakje kwam van Miss Creatuurtje. Trui je bent een schat !  Het heeft mij echt ontroerd, HARTVERWARMEND ! Ik doop deze trol om tot de mascotte van ‘onze’ bureau op het werk. Hij krijgt een zitplaats op mijn computer. Als ik maandag terug ga werken mag hij mee. Suggesties voor een leuke naam zijn welkom.

Ik kreeg ook een zelfgetekende kaart met lieve wensen van mijn Metekindje, Ella. Dat kan je zien in de volgende collage :

Tip : klik op de foto, dan zie je hem beter
En van mijn lief, kreeg ik een waardebon voor een trip naar NYC samen met hem. Een droom die uitkomt. We plannen het voor 2014 want dan zijn we ook 20 jaar samen.
 
En dan nu wat jullie het allerliefste willen weten. Wie is de winnaar van de Give-away?
De vrouw die mij 40 jaar geleden het leven schonk mocht haar onschuldige hand gebruiken.
Tip : klik op de foto dan zie je hem beter
 
En de winnaar is :
 
Kelly Jade, gefeliciteerd. Zij schreef ” Waw, wat een leuk initiatief! Ik wil graag meedoen, maar ik weet niet of jij het leuk zou vinden om met mij een hele dag op te trekken 😉

Als ik zou winnen, zou ik je denk ik Gent laten zien. 6 jaar mijn home-base geweest! “

 
Kelly Jade, ik zie dat zeker zitten om een hele dag met jou door Gent te trekken.
 
Kelly Jade jij mag mij een mailtje sturen (koekjehaakjemaakje@hotmail.be). Hopelijk vinden we makkelijk een gezamenlijke vrije dag.
 
Bedankt aan alle deelnemers voor jullie enthousiasme. Niet getreurd, er komen hier nog leuke Give-away’s. Toch wil ik nog een prijs weggeven, een ‘spijt me prijs’, aan Herma . Eigenlijk had zij heel graag deelgenomen aan de give-away, door omstandigheden kan dat niet. Herma je mag mij ook een mail sturen met jouw lievelingskleuren en mocht je hier al iets zijn tegengekomen dat je leuk vindt, laat het me weten. Op die manier ontmoeten we elkaar toch ook een beetje via de post, over de grenzen heen, een beetje dichter bij elkaar…..
 
Bedankt ook voor alle lieve wensen. En eigenlijk wil ik jullie natuurlijk allemaal eens ontmoeten. Wie weet komt er dat nog van.
 
Lieve groetjes,
 
CreativEls

20 gedachtes over “Hoera het is vandaag !

 1. Heeeeeel gelukkige verjaardag Els. Super dat we er zo een mooie Macotte bijkrijgen op ons bureau! Nu nog een extra collega en we zijn compleet ;-)))))) ik ga mijn kopke al breken over een leuke naam…. Amuseer je nog. Lieve groetjes, creazusje An

  Like

 2. Bij deze een hele dikke proficiat! Wat leuk al die fijne post tot nu toe. En dat leuke trolletje van Trui!

  Geniet er nog met volle teugen van en alvast veel voorpret voor je bezoekje aan Gent!

  Like

 3. Van harte gefeliciteerd en ook de winnaar van harte, jij bedankt voor deze bijzondere weggever, toch wel heel leuk, iedere keer kom ik weer nieuwe dingen tegen, zomaar met een beetje vreemde op stap en dan moet toch de klik er zijn, ik hoop dat het bijzonder blijft en dat we verslag krijgen, leuk ook het cadeau van je lief, en je kinders/petekind,
  Maak er een mooi jaar van!
  ,

  Like

 4. Gefeliciteerd met je verjaardag, je bent al lekker verwend, en heerlijk als de kids je verrassen! Geniet er lekker van!
  Gefeliciteerd aan de winares en gekkerd een spijt me prijs, dat moet je toch niet doen, al vind ik het wel super leuk en super lief!
  Ik ga je zo mailen!
  Lieve groet,
  Hurms

  Like

 5. En zoals je kindjes beloofd hebben, had je precies een hele fijne verjaardag 🙂 Super!! Ik ben heel blij dat trollemans op tijd bij je gearriveerd is 🙂 En wauw … NYC! Dat wordt fantastisch! Proficiat aan de winnares, véél plezier in Gent! (en jij bent al even lief hoor ;-))

  Like

 6. Een 40 ste verjaardag om NOOIT meer te vergeten! Een dikke proficiat!
  Supertof dat trolletje! Een naam? Weet niet, ben ik zelf helemaal niet goed in (kijk maar naar de naam van mijn blog, hi,hi).
  Geniet van je dagje Gent!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s