Spannend

Hallo,

Morgen zijn de 30 dagen tot 40 afgelopen. Morgen wordt de winnaar bekend gemaakt.
Er deden eigenlijk niet zoveel mensen mee maar diegenen die meedingen naar de blogontmoetingsdag met cadeautjes zullen het wel echt menen. Ik vind het heel spannend want ik kijk er erg naar uit, ik ben zelf zo benieuwd wie zal winnen en welke stad ik ga mogen ontdekken.

Ik wil jullie alvast de stofjes laten zien waaruit ik van plan ben wat te maken. De winnaar krijgt meerdere cadeautjes, mondjesmaat zal ik hier het totaalpakket laten zien.

Wat denk je zit het nog snor ? Toch geen spijt dat je meedeed ?

 
Tip : klik op de foto dan zie je hem beter
 

Ik probeerde eens een collage van foto’s uit. Eens zien welk effect dat op de blog heeft.

Tot morgen.

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

11 gedachtes over “Spannend

 1. Ik heb vreselijke spijt, spijt dat ik niet mee kan doen zoals geschreven! Het klinkt zo leuk en gezellig. Dus hier iemand met spijt 😉
  Heel veel plezier en geniet er lekker van, ook van de spanning die het met zich mee brengt, heel veel plezier, en ik lees gewoon lekker mee 😉

  Like

 2. Je maakt erg leuke dingen zeg!
  Ben volger geworden,maar om nu met je “give away” mee te doen…
  Ik ken je niet, klikt dat wel, kan ik wel leuke dingen laten zien, waar hou je van zodat ik weet wat je wil zien….allemaal “bange” vragen 🙂
  Utrecht is altijd leuk,maar alleen stofjes (stoffenmarkt) op zaterdag. Langbroek is een hele volgepropte stoffenwinkel en wolwinkel enz. Daar kun je wel op een doordeweekse dag heen.
  Een hele fijne verjaardag morgen!
  En die 40 is niet erg hoor 🙂 hoop zaterdag 42 te worden.

  Like

 3. Alvast bedankt voor de Utrecht tips. Tof dat je volger bent geworden. Er komen hier nog wel give-aways waaraan je kan deelnemen. En tegen volgend jaar ken je me vast wat beter wie weet als het mij bevalt doen we dat nog een keer, dan durf je wel meedoen. Alvast gefeliciteerd voor zaterdag.

  Like

 4. Happy Birthday to youuuu!!!! Van harte gefeliciteerd Els met je 40ste verjaardag! En ja, het zit volledig snor als je het mij vraagt. Is dat nu toeval of weet je dat de meeste klosjes op je banner het getalletje 40 hebben? 🙂 Geniet van je dag!

  Like

 5. Ik ben achter met bloggen en naaien voor morgen een fijne verjaardag… wou wel meedoen maar ben al ietsjes ouder zou je meenemen naar Hasselt is misschien toch maar gewoon in ieder geval een hele fijn dag gewenst!!!

  Dikke kussen voor de jarige en heel veel fijne momenten in het nieuwe levensjaarke!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s