Tassenparade .

Hallo,

Ik zit al effe niet meer op schema in het volgen van de agenda van de Zo Geknipt Sew Along.
Maar ik ben wel bezig geweest met het boek. Ik heb nog twee tassen met verzonken rits gemaakt als geschenk voor jarige dames. Omdat het zo mooi combineert maakte ik er ook bijpassende Elisanna Clutches bij.
Jullie herkennen waarschijnlijk nog een van de clutches qua stoffencombinatie. Ik maakte er al verschillende exemplaren van voor mijn jarige vriendinnen die allemaal 40 worden dit jaar. Wel op 21 mei was er nog eentje aan de beurt.

Tip : klik op de foto’s, dan zie je ze beter.

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

21 gedachtes over “Tassenparade .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s