Stofshoppen met een gelukzak.

Hallo,

Enkele weken geleden deed ik mee met de Facebookactie van Cozette. Je mocht reageren op de vraag : ” Wat als ik twee meter stof won ? “. Mijn antwoord : ” Dan zou ik een ongelooflijke gelukzak zijn”. En een gelukzak werd ik want ik won.
Ik koos deze jongensstofjes want voor meisjes hebben we hier stuff genoeg.

Bij Cozette vind je hippe lampenkappen, toebehoren en gerief om zelf lampenkappen te maken, hippe stoffen en nog ander leuks.
Momenteel loopt er een kortingsactie op de stoffen, van 5 mei tot 12 mei krijg je 10% korting.
Neem zeker een kijkje bij Cozette (klik hier) , de moeite waard.

Een tijdje terug liep er een actie bij Bambiblauw. Bepaalde stoffen aan verminderde prijs. Nu zat daar toevallig een stofke bij waar Rune al lang verzot op is. “De eendjes”. We zagen in Hasselt in een dure kinderboetiek eens een rokske hangen in een gelijkaardig stofke. Nu kunnen we het zelf maken, misschien wordt het zelfs een jurk.

Toen kwam er een couponactie bij Bambiblauw, bovendien gratis verzending wanneer je voor een bepaald bedrag kocht. Bij de coupons zaten vele stofjes die mij erg aanspreken, helaas waren er al veel verkocht maar ik kon deze nog kopen :

Al het leuks van Bambiblauw vind je hier (klik) .

Bij Juffertje Uil kocht ik al menigmaal online. Sinds ze een echt stenen winkeltje hebben stond het op mijn lijst om er eens in het echt te gaan shoppen. Het is niet ver van huis en toen ze onlangs opendeurweekend hadden en ook op zondagvoormiddag open waren, zag ik mijn kans.
Een heel mooi winkeltje met stuk voor stuk, prachtige stofjes. Het was moeilijk kiezen, maar ik ging voor deze :  Het turquoise/groene stofje met oranje paspel zou een rokje voor mezelf moeten worden. Dat blauw met rode stofje een tuniek. Zou het er dan nog van komen eens iets voor mezelf te naaien ?
Het andere stofje met de bordeaux combinatie wil ik voor een tas gebruiken. Het was voor die stof dat ik ging, maar ge ziet ge komt altijd met meer naar huis hé.

Ook Juffertje Uil heeft momenteel een kortingsactie lopen van 4 mei tot 12 mei krijg je 5% korting. Op woensdag 8 mei hebben ze een avondopening van 18u tot 20u. Ben je nog op zoek naar een leuke (bij)baan. Ze hebben een vacature voor een winkelmedewerk(st)er, 8 uren per week op woensdag en zaterdagnamiddag. Alle info vind je hier (klik) .

Ik wil ook nog eens de aandacht vestigen op mijn lopende Give-away n.a.v mijn 40e verjaardag. Ik krijg er wel leuke reacties op, maar er zijn nog niet zo gek veel deelnemers. Misschien hebben jullie dat berichtje gemist ? Of spreekt het minder aan omdat je (nog) niet kan zien welke spulletjes kan winnen ? Of zijn jullie bang om mij te ontmoeten ? Wel ik kan je verzekeren, ik bijt niet. Neem zeker een kijkje hier (klik), misschien spreekt het jou toch aan.

Vanaf vandaag kan je mij ook volgen via Bloglovin. Zie de zijbalk.

Lieve groetjes,

CreativEls

 
 
 
 

5 gedachtes over “Stofshoppen met een gelukzak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s