30 tot 40 Give-away !

Hallo,

Over 30 dagen word ik 40 jaar. Op 30 mei 1973 zag ik het levenslicht.
Dat wil ik ook samen met jullie vieren.
Want …..

 en …….

Want het leven is toch al zo kort, je weet nooit wanneer het plots eindigt en alle redenen zijn goed om te vieren.
Ik wil niet alleen jullie verwennen maar ook mezelf. Deze give-away zal misschien vooral trouwe volgers aanspreken en misschien minder de nieuwkomers maar iedereen die het serieus meent mag meedoen en is welkom op mijn blog.
Wat kan je winnen ? Je krijgt van mij handgemaakte spulletjes vanonder mijn naaimachine, wat precies is nog een verrassing. Ik kom het jou persoonlijk afgeven, want ik wil er een blogontmoetingsdag van maken. Jij mag mij rondleiden in jouw favoriete stad, mij de topwinkeltjes, de topadresjes voor lekker eten en gezelligheid laten ontdekken.
Spreekt jou dit aan ? Wees een volger en doe dan mee door een reactie na te laten. Heb je al een idee over welke stad je mij wil laten ontdekken dan mag je dat al vermelden. Het mag eender welke stad zijn (in België of  Nederland), ook al denk je dat ik er al geweest ben, ik ben er van overtuigd dat ik steeds iets nieuws zal ontdekken.
Het speelt al langer in mijn hoofd zo een ontmoetingsdag, lijkt mij leuk en ik vind mijn 40e verjaardag daar de ideale gelegenheid voor.
Ik hoop op vele deelnemers en leuke reacties.

Je kan meedoen tot dinsdag 28 mei 2013 middernacht. Op donderdag 30 mei 2013, mijn 40e verjaardag, maak ik de winnaar bekend. Veel succes !

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

16 gedachtes over “30 tot 40 Give-away !

 1. Allereerst alvast van harte gefeliciteerd! Wat heb je dat leuk en origineel bedacht! Heel erg leuk zeg!

  Ik zou zo nog niet weten welke stad ik je zou willen laten zien. Utrecht misschien? Dat vind ik zelf een prachtige stad, maar ken het zelf nog niet door en door..

  Ik heb al eens een Give Away bij jou gewonnen, maar toch waag ik graag een kansje.

  Ik wens je een fijne zonnige dag toe vandaag!

  Liefs, Vera

  Like

 2. Waw, wat een leuk initiatief! Ik wil graag meedoen, maar ik weet niet of jij het leuk zou vinden om met mij een hele dag op te trekken 😉

  Als ik zou winnen, zou ik je denk ik Gent laten zien. 6 jaar mijn home-base geweest!

  Like

 3. Ohhhh wat fijn!!!! Ik doe heel graag mee, en vooral dan voor die ontmoeting 😉 Ik denk dat Gent of Brugge dan het leukst is, ofwel een stadje aan zee …. Geniet van je laatste maandje 39 lentes, je voelt het niet hoor die 40 🙂 Ohhhh echt tof!

  Like

 4. Hoi Els, super leuk initiatief! Ik zou het direct zien zitten om samen met jou door Antwerpen of Brussel te trekken en allerlei leuke ontdekkingen te doen. Niet op een gewone manier maar wel met een creatief, avontuurlijk en een klein prettig gestoord kantje … Maar daar wij elkaar al 3 keer per week ontmoeten op het werk en af en toe ook nog eens tussendoor …. En nog plannen hebben die ons richting Antwerpen brengen laat ik het graag aan een andere gelukkige winnaar over! Alvast veel plezier ermee… De give away op zich zal heel wat leuke reactie brengen en het uitstapje alsook jou mooie creaties , dat wordt genieten!

  Like

 5. Wat een geweldig idee!!
  Ik wordt volger want vind het super, ook je blog en wil het graag gaan volgen!
  Maar meedoen wordt hem niet helaas, een dag rondleiden door mijn favoriete stad gaat hem niet worden hoe graag ik zou willen (ivm ziekte). Maar ik wens je heel veel plezier en alvast een hele fijne verjaardag!!

  Groeten,
  Herma

  hurmshomemade.blogspot.com

  Like

 6. Jammer dat je niet kan meedoen, maar wel leuk dat je volger wordt. Maar hou het hier maar goed in de gaten Herma, komen zeker nog acties waaraan je wel kan deelnemen.
  Liefs,

  CreativEls

  Like

 7. Wat een leuk idee om zo een ontmoetingsdag te doen, ik zou je mijn eigen woonplaats laten zien, er valt altijd wat te ontdekken in een stad die amper de naam stad mag hebben maar deze wel gekregen heeft ,
  Geniet lekker van de aan loop naar je 40 ste verjaardag!
  Ik zal een linkje plaatsen op mijn blog, misschien moeten ze hier nog wakker worden!

  Like

 8. Wat een ontzettend originele give-away.
  Daar doe ik graag aan mee. Ik zou je dan Almere willen laten zien, de bijzonderste stad van Nederland, pas 30 jaar oud, dus jonger dan jij. (en ik)
  Ook als ik niet win, vind ik het leuk om dat een keer te doen, dus take your chance. 😉
  Je hebt bij mij trouwens ook nog iets gewonnen wat je over het hoofd hebt gezien: http://aankleedpopje.blogspot.se/2013/04/is-mijn-holly-hobbie-wel-een-holly.html
  In elk geval alvast gefeliciteerd met je 40e verjaardag.

  Like

 9. Alvast een gelukkige verjaardag !!
  Ik zou je Lommel of Hasselt kunnen laten zien, maar die zal je wel al voldoende kennen, niet? De Belgische stad waar ik het liefst naartoe ga (maar dat is nu al zeker 4 jaar geleden), blijft Brugge. Dus wie weet komt het er deze zomer wel eens van…
  Kom je ook eens op mijn blogje kijken?
  http://www.neven-jansen.be/mama

  Like

 10. Ik ben Groningen nog niet tegen gekomen. Ook een heerlijke stad, maar om heel eerlijk te zijn… Ik ben er nog niet een geweldig wolwinkeltje oid tegengekomen… Maar er zijn genoeg andere leuke en lekkere winkeltjes te ontdekken… Wie weet en 40… Het is enkel een getal, je bent zo jong als je je voelt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s