De Finch

Hallo,

Toen ik het tasje voor het eerst zag, was ik er meteen verliefd op. Of zou het door het stofje komen ? Een stofje dat ik ook in mijn bezit heb en bijzonder mooi vind. Beide denk ik.
Toen de mevrouw van de Blog Fynn aankondigde dat er een patroon zou verschijnen, hield ik dat nauwgelet in het oog. Daarna werden er hier (klik) en daar (klik) en ook nog ergens anders al een aantal exemplaren zelfgemaakt. De Finch kwam bovenaan te staan op mijn to-do lijst.

Bij Fynn (klik hier ) kan je het patroon terugvinden op het Tabblad ‘Patronen Fynn’.

Er is geen tutorial van, dus het was zelf tot inzicht komen hoe het in mekaar te steken. Ik geef toe toch een beetje een uitdaging voor mij. Vermoedelijk heb ik het ook niet helemaal zoals het bedoeld is in mekaar gestoken, vooral wat betreft het aanhechten van de schouderband en het bedenken van een sluiting. Ik heb er mijn plan mee getrokken maar het had beter gekund. Anderzijds was het tasje het wel waard om als geschenk te dienen. Want dat was het plan.

We hebben een zeer druk weekend achter de rug. Dit weekend werd er in onze stad ‘garageverkoop’ georganiseerd door het stadsbestuur en wij namen deel samen met drie buren. Dat betekende dat we zowel zaterdag als zondag de hele dag winkeltje speelden. Zaterdagavond werden we op het feest verwacht van Lise, n.a.v haar vormsel en daarna ook nog op een “vat” van een vriend van ons. De Vlamingen onder ons begrijpen dat wel hé “een vat geven “. De Nederlandse vrienden mogen ne keer raden wat dat is, ben wel benieuwd, ik denk niet dat het zo moeilijk is. Dus we lagen pas tegen de ochtend (lees drie uur) in ons bed, een vermoeiende zondag dus want onze winkel moest van ’s ochtends wel terug open.

Maar dan nu de foto’s van mijn Fynch. De stofjes kocht ik bij Pauli in Leuven.
Lise was er in ieder geval blij mee. We legde samen met twee andere bevriende koppels die ook uitgenodigd waren een centje uit, deze werden in een leuk doosje verpakt samen met de Fynch.

Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter.

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

16 gedachtes over “De Finch

  1. Heel leuk! En blijkbaar heb je goed je plan getrokken. Als je ooit nog eentje maakt, kijk dan even in de tutorial van de Fynn bag die boven de Finch staat. Daarin staat met de foto's uitgelegd hoe je de flap in het achterpand verwerkt. Nog veel plezier met je creaties!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s