Menina voor een dame van twee

Hallo,

Het dochtertje van de meter van mijn dochter werd van de week twee jaar. Het is al een echt dametje. En een dame die heeft een handtas nodig, dus maakte ik voor haar deze ‘Sprookjes Menina’. De Menina een recept uit ‘Zo Geknipt’. Ik maakte ze reeds eerder dat kan je zien hier (klik) en nog eens dezelfde hier (klik) .
Het feestje ging gisteren door. Ik was er een beetje last minute aan begonnen en hoopte het gisteren af te werken en ook af te geven maar plots liet mijn naaimachine het weer afweten. Ik in alle staten, net nu iets dringends af moest. Dan maar in zeven haasten naar de hersteller. Gelukkig kreeg die mijn machine wel terug aan de praat, ze deed het meteen. Stond ik mooi voor aap, maar wel opgelucht. Helaas kon ik het niet meer klaarkrijgen tegen het feestje. We hadden nog een ander cadeau voorzien, een mooie zomerpyjama van Woody met kameeltjes. Dus we stonden er niet met lege handen.

Vandaag kon ik het tasje afwerken, maar nu zie ik dat ik te snel was want ik heb de handvaten niet omstikt aan de rand. Maar wie niet weet dat het zo hoort, merkt het niet, hoop ik.

We genoten van het mooie weer van vandaag, maakten een fietstochtje om het tasje vandaag alsnog te gaan afgeven.

Sorry voor de vele foto’s, maar kon weer niet kiezen.

 Tip : Klik op de foto’s dan zie je ze beter.

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

19 gedachtes over “Menina voor een dame van twee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s