Vrolijk Pasen !

Hallo,

Bron Foto : DIY Studio

Eerst en vooral fijne Paasdagen toegewenst.

Ik heb Paashaas voor mezelf gespeeld. Recept nr 27 van Zo Geknipt is eindelijk af, dus ik heb er een leuke handtas bij. Ik maakte er ook twee Elisanna clutches bij . Ik kon niet kiezen tussen hoe ik de stoffen zou combineren voor de clutches dus maakte ik ze maar in beide combi’s.
De stof kocht ik op één van da afgelopen stoffenspektakels. Het is fijn ribfluweel. De effen rib kocht ik hier bij een plaatselijke fourniturenshop te Neerpelt.
De bonte stof bestaat ook in gewoon katoen, deze heb ik hier ook liggen, ook gevonden op het Stoffenspektakel.

Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter.

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

16 gedachtes over “Vrolijk Pasen !

  1. Ik gebruikte voor de binnenkant inderdaad het effen ribfluweel maar voor de binnenzakken een felblauw (het blauw dat in de stof voorkomt) katoentje met polkadots. Ik heb er een foto van geplaatst op de blogspot van de Sew Along.

    Like

  2. Heel erg mooie kleurencombinatie heb je gebruikt Els. Paspelband lukt jou ook erg aardig… Heb zelf mijn eerste rokje gemaakt met paspel; amai, amai… 'T was toch nog wat prusten… Lieve groetjes, creazusje An

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s