240 jaar…..

Hallo,

…….worden we samen dit jaar. We, dat zijn 5 vriendinnen van mij die ik 22 jaar geleden leerde kennen toen ik ging studeren in Leuven, en ik. We worden allemaal 40 jaar in 2013. Drie van hen verjaarden reeds. Ik heb een beetje geluk want ik ben de jongste, ik kom eind mei aan de beurt.
We proberen toch nog  minstens 1 keer per jaar samen te komen.

Ik maakte voor elk van hen de Elisanna clutch (klik hier) in hetzelfde stofje. Eentje nam ik al mee naar de verjaardagsfuif waar ik onlangs de bloemetjes stevig buiten zette. Daarom zie je er nog maar vier op de foto.

Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter.

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

16 gedachtes over “240 jaar…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s